WIN! Stingray zwempakje

Stingray
UV-kleding beschermt je kindje tegen 98% van de schadelijke zonnestralen. Stingray heeft chloorbestendige en UV-beschermende (UPF50+) kleding. De speciale stof beschermt niet alleen tegen de zon, maar is ook snel weer droog. 

De kleding is leuk om te dragen, chloorresistent en sneldrogend. Ideaal voor kids op het strand zodat ze lekker kunnen spelen in en rondom het water. 

Kindje op Komst mag namens Stingray en Babyshoppen.nl 4 zwempakjes weggeven. Wil jij kans maken op één van de zwempakjes? Laat een reactie achter waarom of stuur een mail naar redactie@kindjeopkomst.nl

Nog belangrijk: De pakjes zijn in alle kindermaten beschikbaar. Mocht je gewonnen hebben, nemen wij contact op en vragen we de juiste maat.

Het is heerlijk om lekker van het zonnetje te genieten. We worden er vrolijk van, de vitamine D zorgt voor een goede weerstand en met een mooi bruin kleurtje zien we er altijd beter uit. Toch is het belangrijk niet te vaak in de zon te gaan en om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen voordat je lekker van het zonnetje gaat genieten, dit komt doordat teveel UV-straling schadelijk is. 

Vergeet daarnaast jezelf en je kindje niet in te smeren met zonnebrand. UV werende kleding beschermt slechts een deel van de huid. De overige delen zoals het gezicht moeten altijd goed worden ingesmeerd. Aangeraden wordt om dit te doen met zonnebrand met SPF 50 erin.\

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer reageren. 

32 REACTIES

 1. Mijn zoon heeft een zeer tere huid (net zoals ik) maar een heuse waterrat. En dan zijn deze mooie Stingray zwempakjes een uitkomst. Het zal een mooie aanvulling zijn als we straks op vakantie hopen te gaan.

 2. Wat leuk! Ik doe heel graag mee 🙂

  Mijn kindje verbrandt snel vanwege zijn lichte huidje. Omdat verbranden slecht is, wil ik dit graag voorkomen met een mooi Stingray pakje.

  Groetjes!

 3. Mijn dochter Anna is heel gevoelig tegen water. Daarom is dit pakje perfect voor van de zomer als we naar Spanje gaan!!

 4. Mijn dochter heeft ontzettend eczeem, reageerd extreem op huidverzorgingsproducten. Elke zomer is het zoeken naar een goede zonnecreme. Het bestaan van deze pakjes wist ik niet, dit zou dus DE oplossing zijn!

 5. Omdat wij eind September voor 2 weken naar Turkije gaan met onze meisje. Willen we haar lijfje goed beschermen tegen de zonnesteek en verbranding zodat papa & mama zorgeloze vakantie hebben zonder steeds aan insmeren te denken. 😳

 6. Wat een superleuk pakje…!

  Elk jaar heb voor de kinderen UV werende zwemkleding.. En het zou zo leuk zijn om er dit jaar één te winnen! 8)

 7. Veilig & praktisch and last but not least … cute-cuter-cutest, deze zwempakjes, dus doe heel graag mee voor “het popje” dat op komst is …

 8. Deze ontbreekt nog in de kast! 😉
  Ook op het strand moet onze bambina natuurlijk fashionable en veilig zonnebaden! 

 9. Wij zijn zuinig op het babyhuidje van ons meisje, dus dit roze zwempakje mag deze zomer zeker niet ontbreken!

 10. Het wordt de eerste zomer voor ons meisje en we gaan naar een huisje bij het strand. Waar kunnen we haar gevoelige huidje dan beter mee beschermen dan met zo’n cool roze uv-pakje?

 11. Wauw, wat een hip pakje! En wat zou hij mooi staan bij onze dochter en haar melk witte huidje!en zeker goed zijn werk doen want met haar wit blondje haartjes en huidtype kan ze hem goed gebruiken! 😆

 12. Mijn derde zoon is een echt waterratje en van de zomer gaan wij 2 weken heerlijk naar de zee. In zo’n mooi zwemsuitje kan hij lekker rondhobbelen zonder dat ik mij zorgen hoef te maken dat hij verbrand of iets dergelijks.

 13. :baby: wauw…dit is leuk voor onze kleine wurm……
  Overal allergisch voor dus vast ook voor de zon…..kan ze in dit pakkje toch mooi achter dr grote broer en zus aanhobbelen!

 14. Wat een geweldige pakjes. Echt iets voor onze dochter, die super wit is en zelfs in de schaduw verbrand met factor 50 op. Ons meisje houden we dus zoveel mogelijk uit de zon, dus zwemmen zit er ook haast niet in. Met zo’n zwempakje is ze goed beschermd en steelt ze natuurlijk de show bij het zwembad.

 15. Ik ben als kind veel verbrand. Mijn moeder is aan huidkanker overleden. Ik heb er daarom alles voor over dat mijn dochtertje van 1 jaar haar huidje mooi houdt, zonder te verbranden. Nou, en ze ziet er met zo’n zwempakje ook nog een prachtig uit straks in Frankrijk.

 16. Op vakantie heeft mijn zoontje zijn buikje verbrand toen hij heet water over zich heen had gehad. Hierdoor moeten we nog steeds opletten met de zon. Zn eerste pakje is ie uitgegroeid en daarom zou ’n nieuw pakje zeer goed uitkomen!! 🙄

 17. mijn dochter is allergisch voor uv stralen dus zo’n pakje, aangezien die van vorig jaar te klein is, zou wel heel erg goed uitkomen, kan ze tenminste lekker genieten van het weer en ook nog eens lekker zwemmen achter thuis of in het zwembad

 18. zo’n zwembroekje zou een uitkomst zijn voor mijn blonde zoontje die erg snel verbrand zelfs in de schaduw.
  een kind moet gewoon heerlijk buiten kunnen spelen in de zomer

 19. Ons zoontje is allergisch voor van alles en nog wat, ook voor de zon. Hij verbrand enorm snel en krijgt uitslag van de hitte en de zon.

  Dit pakje zou dus ideaal zijn voor hem, dan kan hij ook lekker op het strand spelen samen met zijn kleine broertjes!!

 20. Eigenlijk om alle hierboven genoemde redenen! Maar vooral omdat hij veel last heeft van eczeem en ik dus extra zuinig ben op zijn huidje!

 21. Omdat toch iedere baby zo’n tere huid heeft!!!! en dus ook mijn dochtertje :baby: en het eigenlijk jammer is dat er niet meer zwempakjes beschikbaar zijn dan zou elk kindje de kans krijgen om zo’n pakje te dragen.

 22. Omdat het superhandig is en ook nog leuk staat. Handig voor op de boot en handig voor op vakantie. Niet knoeien met zonnebrand en kindjes die niet ingesmeerd willen worden of waarbij je de plooitjes niet goed gedaan krijgt… 😆

 23. We gaan over een maand kamperen in Frankrijk en een pakje als deze zou super zijn voor mijn zoontje. Hij is nog geen 1 en zijn huidje wil ik zo goed mogelijk beschermen tegen de zon. ’t Is een blond jongetje met een witte huid dus dat moet extra goed worden beschermd! :baby:

 24. Alle kindjes hebben goede bescherming nodig tegen de zon! Dus ook mijn tweeling, waterratjes annex zandhazen, die de Nederlandse stranden deze zomer onveilig gaan maken 😆 . Een absolute musthave dus!

  Groetjes !

 25. Opa en oma hebben een strandhuisje….papa en mama hebben ons huis verkocht, dus we moeten aankomende zomer veel tijd op strand doorbrengen 😆 voordat we in ons nieuwe huis kunnen……zo’n mooi pak is dus geen overbodige luxe!!!!!!

 26. Omdat mijn kleine meisje :baby: tegen de zomer waarschijnlijk net kan lopen en dus op het strand wil flaneren 8) zonder te verbranden! 😳

 27. laila is wel wat donker van kleur , maar ze is nu 4 maanden jong en ze is super gevoelig voor heel veel dingen ze heeft een heel droog huid en ze is voor heel veel dingen allergie’s
  en zo u .v pak bescherm haar huid heel goed ondanks haar donkere huid

 28. Omdat onze kleine durak de nederlandse zon nog amper gezien heeft en straks de felle zon van Turkije helemaal mee gaat maken. Zou zo’n veilig pakje ideaal zijn zodat hij ombekommert kan spelen op het strand zonder dat mama constant achter hem aankomt met de zonnebrandcreme 😉

 29. Ik heb een zoon van 2.5 :baby: , die alles doet en geen angst kent. Hij loopt ook zo weg. Het grote voordeel aan deze pakjes, behalve dat het heel goed tegen de zoon is, dat je ook makkelijk terug te vinden bent. Wij wilde dit jaar naar Frankrijk maar twijfelen erg vanwege onze zoon. Met z’n pakje is het net wat makkelijker, hij kan lekker spelen bij het water en we kunnen hem dan goed in de gaten houden.
  Liefs Helen 😉

Reageer op dit bericht!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.