De beste aanbieding voor Pampers maat 1

Gefeliciteerd, je bent vader of moeder geworden! Natuurlijk wil je zoveel mogelijk tijd doorbrengen met je zoontje of dochtertje. Je kindje gebruikt alleen zeker de eerste tijd wel een hoop luiers, dus die zullen regelmatig aangevuld moeten worden. Geen kostbare tijd kwijt zijn aan het uitzoeken waar Pampers maat 1 deze week in de aanbieding zijn? In onderstaand overzicht zie je direct waar je nu goedkoop bijvoorbeeld Pampers Premium Protection maat 1 luiers kunt bestellen. Zo betaal je nooit teveel voor bijvoorbeeld een Pamper Premium Protection maat 1.

Aangeboden door: Luieraanbiedingen.net

Over Pampers Premium Protection maat 1

Pampers Premium Protection luiers zijn verkrijgbaar in de aanbieding in verschillende maten, maar maat 1 is geschikt voor baby’s van twee tot vijf kilo. Afhankelijk van het geboortegewicht en de groei van je baby kun je deze luiers ongeveer gebruiken vanaf de geboorte tot een leeftijd van twee maanden. Een Pamper Premium Protection maat 1 wordt daarom ook wel New Born of New Baby genoemd.

Een Pamper Premium Protection in maat 1 biedt, naar eigen zeggen, de beste bescherming aan babybilletjes vanwege het gebruik van superzachte materialen, de naveluitsparing en de urine-indicator. Deze plasindicator is een gele strip die over de onderzijde van de luier loopt. Kleurt de strip blauw? Dan weet je dat je baby een natte luier heeft die vervangen moet worden. De luier onnodig vaak losmaken behoort dus tot het verleden. Daarnaast ben je ook nooit meer te laat met verschonen. De Pampers Premium Protection luiers kun je naast maat 1 ook in de maten 0, 2, 3, 4, 5 en maat 6 kopen. Deze kun je dus de gehele periode gebruiken dat je kindje nog niet zindelijk is.

Goedkoop een Pamper Premium Protection maat 1 kopen

Gemiddeld gaan er van een luier in maat 1 de eerste maanden gemiddeld achter per dag doorheen. Besparen is dus gemakkelijk als je goedkope Pampers in maat 1 zoekt. Omdat je alleen wel iets anders te doen hebt dan voortdurend op zoek te moeten gaan naar de goedkoopste Pampers in maat 1, hebben wij dat in een handig overzicht gezet. Hierin wordt constant bijgehouden wat de huidige prijs is van Pampers in maat 1 bij bijvoorbeeld Albert Heijn, Kruidvat, Amazon, OnlineLuiers,com, Wehkamp, Bol.com, Voordeeldrogisterij.nl of Babydrogist.nl. Bestellen doe je gemakkelijk online waar en wanneer je maar wil. Bijkomend voordeel is ook dat de luiers in de meeste gevallen gratis worden thuisbezorgd. Je kunt trouwens voor wat oudere kinderen ook handig luierbroekjes (Pamper Pants) en zwemluiers online bestellen.

Nog meer Pampers luiers maat 1

Naast Pampers Premium Protection luiers in maat 1 kun je ook kiezen voor Pampers Pure Protection in deze maat. Bij deze productlijn is extra aandacht besteed aan duurzaamheid van zowel het productieproces als de gebruikte materialen. De meest populaire luiers van Pampers zijn die van Baby Dry, maar deze worden niet in maat 1 aangeboden. En dat is eigenlijk ook niet nodig, doordat de andere luiers van Pampers in maat 1 baby’s alles bieden dat nodig is. Een mooie aanbieding van een Pamper Premium Protection in maat 1 zal veel ouders erg van pas komen!