Algemene voorwaarden

Content

Ikenmama.nl probeert ten alle tijden zorgvuldig de content aan te bieden en samen te stellen. De content wordt handmatig ingevoerd. Ikenmama.nl is dan ook niet aansprakelijk voor mogelijke fouten en/of onvolledigheden danwel onjuistheden als gevolg van het gebruik van de informatie op Ikenmama.nl.

Verbod op kopiƫren en gebruiken

Het is ten strengste verboden om teksten, foto’s, films, video’s en andere content dat gepubliceerd is op Ikenmama.nl te kopieren of te gebruiken. De zijn beschermd door het intellectueel eigendom en behoren toe aan Ikenmama.nl. Het opslaan, wijzigen, openbaar maken, reproduceren, verzenden, verkopen of overdragen van de content op deze website is bij wet verboden en wij schromen niet om juridische gevolgen hieraan te verbinden.

Aansprakelijkheid

De inhoud van Ikenmama.nl wordt met grote zorg samengesteld en geschreven, echter kan Ikenmama.nl niet aansprakelijk worden gesteld van onjuistheden in de geplaatste informatie. Daarnaast is Ikenmama.nl niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht door de geplaatste informatie op de website.

Toepasselijke wetgeving

De Nederlandse wetgeving is van toepassing op deze website.

Vragen

Mocht je vragen hebben over de algemene voorwaarden, dan kan je contact opnemen met de redactie van Ikenmama.nl. Ikenmama.nl heeft ten alle tijden het recht om deze pagina te wijzigen. De laatste versie van de algemene voorwaarden vind je altijd op deze pagina.