Zwemluier in de aanbieding

Vanaf het moment dat een baby drie maanden oud is, kun je ermee gaan zwemmen. Veel baby’s vinden het heerlijk om te zwemmen. De gewichtloosheid in het water doet mogelijk vooral jonge baby’s denken aan de tijd in de buik van mama. En zodra kinderen wat ouder zijn, is het natuurlijk een groot spetterend feest! Wil jij ook gaan zwemmen met je kleine spruit? Er zijn diverse merken zwemluiers. De meest bekende zijn de zwemluiers van Pampers, Huggies, Sweet Care, Kruidvat en Etos. Check op onze website met welke zwemluier aanbieding je het goedkoopst uit bent!

Aangeboden door: Luieraanbiedingen.net

Goedkope zwemluiers kopen

Ook als je een zwemluier voor je baby of kind wil kopen, is het handig om te onderzoeken waar deze in de aanbieding zijn. Door goedkope zwemluiers te kopen kun je immers weer een beetje besparen. Maar heb jij de tijd om bijvoorbeeld bij je supermarkt, Kruidvat en Action langs te gaan om te zien wat zwemluiers daar kosten? Nee, waarschijnlijk. En dan ben je heus niet de enige ouder. Bovendien: als supermarkten, drogisterijen en andere winkels al zwemluiers in het assortiment opgenomen hebben, geldt dit vaak nog niet eens voor alle maten.

De oplossing is simpel: online de beste zwemluier aanbieding zoeken. In een oogopslag zie je welke winkel of website goedkope zwemluiers aanbiedt. Zo weet je of je deze week het goedkoopste zwemluiers bij Kruidvat, Action of een andere winkel kunt kopen.

Let op de afwijkende maten van zwemluiers

Bij het zoeken naar het beste zwemluier aanbieding is het belangrijk om op de maat te letten. De maten van zwemluiers verschillen namelijk iets ten opzichte van gewone luiers. In tegenstelling tot gewone luiers is er bij zwemluiers vaak sprake van een combinatie van maten. Zo heb je bijvoorbeeld Pampers zwemluiers die verkrijgbaar zijn in de maten 3-4, 4-5 en 5-6. De meeste merken bieden zwemluiers aan die geschikt zijn vanaf vier kilo. De zwemluiers van Kruidvat vormen hier een uitzondering op. Deze zijn al geschikt om te dragen vanaf drie kilo of maat 2.

Waarin verschillen zwemluiers van bijvoorbeeld Kruidvat met gewone luiers?

Een gewone luier of luierbroekje is ervoor gemaakt vocht op te nemen. Dit is niet heel handig als je wil gaan zwemmen. Het absorptiemateriaal in de luiers zal zich immers direct helemaal vol met water zuigen. Niet echt comfortabel voor je kindje. En bovendien ook nog eens gevaarlijk, want je kindje kan door de zware luier onder water getrokken worden. Een zwemluier is gemaakt van ander materiaal dat geen vocht opneemt. Het enige dat de nauwsluitende anti-lekrandjes bij de beentjes en de taille doen is het bij elkaar houden van ontlasting. Doe een zwemluier daarom niet thuis al aan voordat je naar het zwembad gaat. Omdat zwemluiers geen vocht opnemen kan het zijn dat je kindje onderweg alles onderplast.

Zwemluiers Action alleen in de winkels te koop

Bij de meeste winkels kun je een zwemluier aanbieding ook direct online bestellen. Zoals het geval is bij de zwemluiers van Kruidvat. Maar niet alle goedkope zwemluiers zijn online aan te schaffen. De Action biedt de zwemluiers van Huggies aan, die zij alleen verkopen in de winkels.