Over ons

Hi, ik ben Petra! Op ikenmama.nl wil ik je samen met andere moeders inspireren door je mee te nemen in al die mooie momenten van kinderwens tot aan de opvoeding van je kind en alles wat daar bij komt kijken. Door middel van informatieve artikelen, leuke vlogs en andere content willen we eraan bijdragen dat dit een geweldige periode in je leven wordt!

Vragen en berichtjes vinden we leuk, dus schroom niet om een reactie achter te laten.
Veel leesplezier!

Ons team

Het team bestaat uit de volgende mensen:

Petra Kuiper

Samen met mijn man zijn we trotse ouders van 2 jongens van 10 en 8 jaar en een meisje van 5. Ik hou van schrijven, bloggen en storytelling. En ik werk (heel verrassend) als tekstschrijver. Ik schrijf graag voor ikenmama; verhalen genoeg om over mijn kids te vertellen, maar daarnaast ook over alles van kinderwens en zwangerschap tot opvoeding.

Kim Wijnker

Kim (38) heeft een dochter Cis (2) en is getrouwd met Nick (34). Ze is gek op zonnige festivalletjes en vindt het heerlijk om te schrijven. Vloggen doet ze heel graag! Zonder poespas en met een vleugje humor geeft ze jou een kijkje in haar lang niet perfecte leventje. Volg haar via haar website of Instagram.

Marlene Amsdorf

Is mama van Kiara die op Oudejaarsavond 2017 is geboren. Woont samen met haar verloofde in Amsterdam. Heeft haar eigen youtubekanaal My Curly Mind, waar ze graag vlogt over o.a. de verzorging van kroeshaar, haar zwangerschap en haar afvaljourney. Daarnaast is zij ook filmmaker en maakt graag documentaires en is ze te volgen via Instagram.

Angelina Houterman

Mama van dreumes Fien en getrouwd met haar grote jeugdliefde Willem. Jarenlang voor dementerende ouderen gezorgd en start nu als fulltime gastouder. Wil jullie graag laten zien hoe zij het doet als beginnend ondernemer en moeder. Grote kinderwens voor een 2e kindje maar wanneer ben je daar eigenlijk klaar voor? Houdt van een schoon en opgeruimd huis en kan als geen ander genieten van het moederschap. Neem ook even een kijkje op haar eigen youtube kanaal.