WIN! Kaartjes Ouders Natuurlijk

ouders beurs
Op 23 juni is in Arnhem alweer de derde editie van de beurs ‘Ouders Natuurlijk’. Verspreid over de dag kan je leuke producten bekijken die te maken hebben met natuurlijk ouderschap, je kan verschillende workshops en lezingen volgen. Dus ben je benieuwd naar babydragen, gebarentaal, samen spelen, bijvoeding, vaccinaties, communiceren met kinderen en nog veel meer? Doe dan mee aan deze actie.

Oudere kinderen kunnen hun energie kwijt in de speel- en knutselhoek en mogen zwemmen in het buitenbad. Buiten kunnen ze onder begeleiding zelf vuur maken zonder lucifers en daarop wat lekkers klaarmaken. Daarnaast is er de mogelijkheid om een mooie hut of een eigen pijl en boog te maken. Er is een restaurant en genoeg ruimte om kindjes rustig te voeden, zodat het beursbezoek een ontspannen dagje uit voor het hele gezin wordt.

Kindje op Komst mag 2 x 2 kaartjes voor de beurs weggeven. Wil jij kans maken op deze kaartjes? Laat dan een reactie achter waarom jij wilt winnen of stuur een mail naar redactie@kindjeopkomst.nl.

De eerste 100 bezoekers ontvangen een leuke giftbag met cadeautjes en kortingsbonnen.  

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer reageren. 

2 REACTIES

  1. Omdat mijn liefste vriendin voor de eerste keer zwanger is, zou ik heel graag een kaartje willen winnen zodat ik met haar mee kan gaan naar de beurs.
    Mijn beurs laat dat helaas niet toe, als alleenstaande moeder van twee autistische kinderen.

  2. Op 16 mei ben ik moeder geworden van onze zoon Sky. :baby:
    Voor mij is het belangrijk mijn kindje het beste mee te geven, je kan het wiel niet overal zelf voor uitvinden. Ik houd van natuurlijk, van meegaan met de flow en van simpel. Ik hoop dat de beurs me kan inspireren voor een fijne connectie met mijn kleine en goede opvoeding van Sky. 😳

Reageer op dit bericht!