Stokke luiertas

Stokke luiertas
Wanneer je op reis wil gaan, even wil wandelen of ergens op bezoek wil gaan is het natuurlijk verstandig om al je babyspullen mee te nemen. Je neemt de luiers mee, een thermosfles voor de zekerheid en alle andere spullen die je nodig hebt om je baby te verzorgen. Maar als je al die spullen los mee moet nemen is dat natuurlijk een beetje lastig en zal je alles los in je handen moeten tillen. Daar heeft het merk Stokke gelukkig iets op bedacht. Nu kan je namelijk de luiertas aanschaffen. Dit is een tas die je kan gebruiken om niet alleen de luiers in te stoppen, maar ook andere dingen zoals een speentje, thermosfles, verzorgingsmatje en nog veel meer dingen. Het is een ruime tas met allerlei vakken waar je dus allerlei dingen in kan bewaren. Heel handig, vooral op reis.

1. Stokke luiertas

Stokke luiertasDe Stokke luiertas is de ideale tas die je moet hebben om de spullen van je baby te vervoeren. Niet alleen kan je deze tas aan je kinderwagen hangen, maar je kan deze ook nog eenvoudig als schoudertas gebruiken. Je kan alles georganiseerd houden door de ruime opbergvakken. Voor alles bestaat er een vak en het is dan ook handig om alles netjes op te bergen, zodat je precies weet waar alles ligt. Daarnaast krijg je nu ook een gratis luiermatje om je kindje op te verschonen. Dit matje is comfortabel en dus ideaal om je baby op te verschonen. Deze tas is makkelijk uit te wassen in de wasmachine op maximaal 40 graden celcius.

[dfrcs name=”stokke® luiertas”]

Stokke luiertas productinformatie

Zoals eigenlijk hierboven al is verteld is de luiertas niet alleen bestemd voor je luiers, maar ook voor alle andere babyspullen die je graag mee wil nemen als je een wandeling maakt, op reis gaat of gewoon bij iemand op bezoek gaat. Je hoeft dus niet alles mee te nemen in een of ander slecht georganiseerde tas. Nee, dankzij deze tas weet je precies waar alles ligt en kan je die spullen in enkele seconden pakken zodat je je baby ten alle tijden goed kan verzorgen.

Eigenschappen:

  • Aan de kinderwagen bevestigen of gebruiken als schoudertas
  • Ruime opbergvakken beschikbaar in deze tas
  • Je krijgt nu gratis een luiermatje erbij

Foto’s Stokke luiertas

Voordat je besluit om de luiertas aan te schaffen is het natuurlijk wel zo handig als je foto’s van de luiertas ziet. Hierdoor kan je zien of deze wel geschikt is om de spullen van je baby in te vervoeren. Hieronder zie je een foto van de luiertas in verschillende kleuren. Er zijn momenteel meer dan 5 kleuren beschikbaar. Voor ieder wat wils!

Video Stokke luiertas

Het is natuurlijk belangrijk om eerst een product te zien voordat je besluit om het aan te schaffen. Dat is precies waarom we de volgende video hieronder hebben geplaatst. Op deze video kan je precies zien hoe groot de luiertas is en wat je er uiteindelijk aan hebt. Verder kan je ook zien hoe de luiertas precies past bij je Stokke kinderwagen. Bekijk dus eerst de video hieronder voordat je besluit om dit aan te schaffen.

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.