Sabine’s columns – Opruimwoede

Soms heb ik dat. Dan krijg ik het ineens op mijn heupen. Ik kan geen stap verzetten in huis of ik zie alweer dingen los zitten, vlekken op de muur of klussen die na 7 maanden in het nieuwe huis toch echt al lang gedaan hadden moeten worden.

Ik heb wel ooit een boek gelezen over mindfullness, maar dat heeft mij uiteindelijk toch maar heel tijdelijk de capaciteit gegeven om dagelijks in dit soort situaties mijn schouders op te trekken en te denken ‘ Ach, het komt wanneer het komt, Sabine’ en ‘ Laat de boel, maar de boel’.

Dat effect is helaas alweer snel uitgewerkt. Soms wil je gewoon een opgeruimd huis. Of zijn dat nu toch weer echt de hormonen? Misschien gaat het verbouwen van de studeerkamer en het zelf willen herinrichten van de voortuin op dit moment allemaal wat te ver.

Focus Sabine, eerst de zwangerschap, dan de baby en dan …. Oh, waar ligt dat boek?!

Groeten,

Sabine 

Reageer op dit bericht!