Marjan’s columns – Wie is Marjan?

Ik ben Marjan Born, 42 jaar. Ik woon met mijn jonge gezin in Almere en ben de gelukkige moeder van een dochter (7) en een zoon (3). Dat zwanger worden niet vanzelfsprekend is heb ik aan den lijve ondervonden. 

Ik was als wanna-be mom, voortdurend op zoek naar informatie over omgaan met de spanning, onzekerheid en verdriet in mijn leven. En zocht tevergeefs naar alternatieve therapieën die mij daarbij zouden kunnen ondersteunen.

Vanuit mijn beroep als psychosociaal en energetisch therapeut ben ik mij gaan specialiseren in de begeleiding van vrouwen met een actieve kinderwens. Ik heb daarvoor een heerlijke, huiselijke praktijkruimte gevonden, waar ik deze vrouwen een veilige plek kan bieden, om zich lichamelijk en mentaal te kunnen leren ontspannen, hun verhaal kunnen delen en aan hun vragen over het verlangen naar een kind kunnen werken.

Dagelijks ben ik dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen.  Iedere dag weer, ben ik mij verder aan het verdiepen in aanvullende therapieën voor vrouwen en mannen met een kinderwens en wil ik voor een ieder inzichtelijk maken wat er allemaal mogelijk is. En er is zoveel mogelijk! Daar schrijf ik over.

Lieve groet, 

Marjan Born 

Reageer op dit bericht!