Kitty’s columns – Wie is Kitty?

Ik ben Kitty van der Meij, 28 jaar en ben opgegroeid in Drenthe. Bijna 5 jaar geleden ben ik met mijn vriend Frank in Almelo gaan wonen en daar wonen we nog, samen met ons zoontje Julian en onze twee katten.

In 2005 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog (aan de Rijksuniversiteit van Groningen) en daarna hebben mijn vriend en ik een jaar gereisd. Dat was een fantastische ervaring! Verder ben ik twee jaar vrijwilliger geweest op de dierenambulance en heb ik heb een kinderboek uitgegeven. Op het moment werk ik voor mezelf: ik begeleid onder andere mensen met niet-aangeboren-hersenletsel. Maar ik ben vooral huismoeder. Heerlijk genieten van mijn (nu al weer zo grote) kleine man!

Julian is ons eerste kindje en wordt in juli 1 jaar. Ondanks mijn studie, die draait om de ontwikkeling van het kind, val ik van de ene verbazing in de andere. Het is zo bijzonder om een kind op te zien groeien en vooral het eerste jaar gaat het allemaal zo snel. Zolang ik het me kan herinneren schrijf ik verhalen, lang en kort, leuk en verdrietig. En nu Julian in ons leven gekomen is heb ik genoeg inspiratie. Mooie momenten, die ik graag met jullie wil delen.

Ik hoop dat jullie mijn column met veel plezier zullen lezen!

Reageer op dit bericht!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.