Geertjes’s columns – Wie is Geertje?

Ik ben Geertje Spiertz, 30 jaar en ben geboren in Venray. Ruim vijf jaar geleden heb ik het Limburgse land achter me gelaten en ben gaan samenwonen met mijn vriend Frans, in Zutphen. Samen hebben we 2 dochters; Noa (4) en Yara (3). 

Het zijn geweldige meiden, ieder met een eigen karakter en persoonlijkheid maar dikke maatjes samen! Ik heb een praktijk in begeleiding in persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Doe individuele, groeps en relatie begeleidingstrajecten. Mijn werktijden zijn zo dat ik er voor en na school voor de meiden kan zijn. Dat bevalt ons prima zo.

Schrijven is altijd al een grote hobby van me geweest. Al vanaf het moment dat ik dacht dat ik kon schrijven liep ik met een notitieboek en pen rond. In 2008 is mijn boekje: Leven vanuit je Hart uitgekomen. Een boekje met korte inzichten, wijsheden en overdenkingen. Dat was een droom die uitkwam. Momenteel richt ik me met name op het schrijven van columns over het gezinsleven. Herkenbare en grappige situaties, maar soms ook de mindere periodes/momenten. Die we wellicht allemaal weleens ervaren. Vind het erg leuk om deze stukjes hier met jullie te kunnen delen!

Reageer op dit bericht!