WIN! Een Safe ID pakket

scan_code.jpg
advertorial

Wat als jouw kindje alleen is en dringend hulp nodig heeft? Wie helpt jouw kindje als het op het strand in paniek ronddwaalt? Of wat als jouw kind groter is en zelfstandig naar school kan fietsen en er onderweg iets gebeurt?

Dit zijn scenario’s waar je liever niet aan wilt denken, maar waar je wel over moet nadenken. Het is in noodgevallen heel handig dat mensen die jouw kindje willen helpen weten hoe ze de ouders kunnen bereiken. Misschien zijn is er bepaalde medicatie nodig i.v.m. allergieën of ziektes.

Safe ID is een tag met een QR-code. Jouw kind kan die altijd bij zich dragen als hanger of bevestigd aan de kleding. Bij noodgevallen wordt de SafeID/QR-code gescand met behulp van een smartphone. In een paar seconden verschijnen alle gegevens die nodig zijn voor doeltreffende hulp op het display. Naam, adres, bloedgroep, medicijngebruik, familie…

Achter de QR-code gaat een klein dossiertje schuil dat eindeloos veel gegevens kan bevatten. Als ouder bepaal jij op www.safe-id.nl zelf wat wel en wat niet zichtbaar is. En je kunt de gegevens altijd actualiseren.

Winactie

Omdat wij veiligheid belangrijk vinden en Safe ID daaraan bijdraagt geven wij 10 setjes t.w.v. €19,50 weg. Het SafelD pakket bestaat uit een pas (creditcard formaat), een aluminium tag, een keycord en acht stickers. Wil jij meedoen? Laat hieronder een reactie achter waarom jij Safe ID zou willen gebruiken!

De winnaar wordt 18 maart 2013 bekendgemaakt. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

9 REACTIES

 1. Na een keer de schrik van m’n leven gehad te hebben toen ik m’n dochtertje kwijt was in een pretpark. Zou dit pakket mij al een stuk meer gerust stellen! Wat een goed systeem!

 2. Een gerust gevoel wil ik krijgen met een drukke en jaloerse 6 jarige en een kleine van 6 maanden.. En blijkt dat er nog een op komst is van 13 weken.. Dat wordt splitsen en haasten !

 3. Onze zoon van 3 wil nog wel eens de benen nemen.
  Leuk zich verstoppen voor papa of mama.
  Of toch eens even verder kijken in bijvoorbeeld speeltuin of pretprak.
  We hebben al wat zoekmomentjes gehad met hem en elke keer slaat je de schrik om het hart.
  Met dit systeem zou ik me iets geruster voelen als we een dagje uit gaan.

 4. Ook ik zou dit wel uit willen proberen. Uiteraard houd ik de jongens altijd goed in de gaten, maar met twee van die kleine ondernemende ventjes is een extra beveiliging nooit verkeerd!!

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.