Petra
Petra Shops & reviews 29 Jan 2015

Bugaboo zonnekap

Wanneer je een Bugaboo kinderwagen hebt en in de zomer een wandeling wil maken, dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat je kindje het niet te warm heeft. De warmte kan namelijk nare gevolgen hebben voor de baby en het kan de baby ziek maken. Naast de warmte is het natuurlijk logisch dat er in de zomer allerlei insecten rondvliegen, dat is namelijk hun tijd van het jaar. Je wil je baby natuurlijk niet blootstellen aan de insecten, aangezien de baby daar nog kwetsbaar voor is. Een muggenbeet is ook niet prettig voor de baby en de baby zal dan ook constant huilen als hij of zij gebeten wordt door een insect.

1. Bugaboo zonnekap


Bugaboo zonnekapAls je je kindje tijdens een wandeling wil beschermen tegen de felle zonnestralen of tegen die nare insecten in de zomer, dan is het verstandig om deze zonnekap aan te schaffen. Wees gerust, je kindje zal gewoon lucht kunnen krijgen door het speciale gaas dat lucht doorlaat in de zonnekap. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat de warmte je baby ziek zal maken en je kan dus ten alle tijden een wandeling maken!
Meer informatie

 

Bugaboo zonnekap productinformatie

Als je bescherming wil bieden tegen insecten en de warmte in de zomer dan is het verstandig om een zonnekap aan te schaffen. Bugaboo heeft speciaal voor elke versie van de kinderwagen een zonnekap, zodat je toch ten alle tijden een wandeling kan maken. Deze zonnekappen zijn beschikbaar in allerlei uitvoeringen en kleuren, dus voor ieder wat wils. Je kan daarnaast kiezen tussen een halve kap of een kap die de hele kinderwagen afsluit. Aan jou de keuze. Wanneer je de hele kinderwagen afsluit hoef je je natuurlijk geen zorgen te maken, want de kap heeft namelijk speciaal gaas om wind door te laten.

Eigenschappen:

  • Beschermt je baby niet alleen tegen de zon, maar ook tegen insecten
  • Speciaal gaas om heerlijk windje door te laten voor je baby
  • Snel en eenvoudig te bevestigen aan de kinderwagen

Video Bugaboo zonnekap

Om een beter beeld te geven van hoe de zonnekap precies in elkaar zit en hoe deze bevestigd kan worden aan de kinderwagen, staat hieronder een officiële video van het merk Bugaboo over deze kap.

Reageer op artikel:
Bugaboo zonnekap
Sluiten