Petra
Petra Shops & reviews 12 Dec 2014

Bugaboo kinderwagens

De Bugaboo kinderwagens zijn waarschijnlijk de bekendste kinderwagens van het land en dat komt vooral door een goede marketing strategie van het bedrijf. Veel BN’ers en andere bekenden hebben deze kinderwagen in bezit en dat geeft meteen ook het beeld dat iedereen deze wagen moet hebben voor zijn of haar baby. Maar wat maakt deze kinderwagen eigenlijk zo goed? Welke soorten zijn er? Bekijk hieronder onze review van alle Bugaboo’s en de daarbij horende voordelen als je deze aanschaft voor je kind.

#1 – Bugaboo Bee3 kinderwagen

De Bugaboo Bee kinderwagen is speciaal ontworpen voor ouders die in de stad wonen of vaak in de stad willen zijn met hun kindje. De wieg is zeer licht en daarmee kan je dus makkelijk op pad gaan terwijl je kleine jongen of meisje onder de zonnekap aan het genieten of aan het slapen is. Deze wagen is heel simpel en groeit gewoon mee met je kind. Van baby tot peuter, je kan de wagen zo verstellen dat het voor beiden te gebruiken is. Daarnaast is de wagen compact, licht en snel en is het vervoeren hiervan in het openbaar vervoer een makkie.

[dfrcs name=”Bugaboo Bee³”]

#2 – Bugaboo Cameleon kinderwagen

Bugaboo Cameleon kinderwagen

De Bugaboo Cameleon kinderwagen is speciaal gemaakt voor de ondernemers, de ondernemende ouders dus. Deze wagen past zich makkelijk aan aan de ontwikkeling van je baby. Slechts enkele verzettingen en de wagen is ook te gebruiken voor je peuter. Daarnaast kan de wagen gebruikt worden voor elk soort terrein; zand, bossen en sneeuw. Niet is te ruig voor deze gigant. Je krijgt allerlei onderdelen die je makkelijk in elkaar kan zetten, zoals; regenscherm, bagagemand, onderstel met wielen en nog veel meer!

[dfrcs name=”Bugaboo Cameleon³ Blend”]

#3 – Bugaboo Buffalo kinderwagen

De Bugaboo Buffalo kinderwagen is voor ouders die graag reizen of gewoon graag een weekendje weg willen. De wagen is namelijk bedoelt voor elk soort terrein en kan dus echt overal mee worden gereden. Naar de stad? Naar het bos? In het zand? Deze wagen kan tegen elk soort terrein en zal net zo goed functioneren. Naast de volledig inklapbare wagen kan deze ook nog eens veel bagage meenemen. Er is namelijk genoeg bagageruimte. Of het nu regent of het zonnig is, je kan je kindje met de kap beschermen tegen elk soort weer.

[dfrcs name=”Bugaboo buffalo” filters=”finalprice_min=100″]

#4 – Bugaboo Donkey kinderwagen

Bugaboo Donkey kinderwagen

De Bugaboo Donkey is speciaal ontworpen voor ouders die het gezin graag zouden willen uitbreiden of die een tweeling verwachten. In een mum van tijd kan je de kinderwagen veranderen van een eenpersoons naar een duo. Je kan met deze wagen op allerlei soorten terrein uit de voeten, of het nu op het zand is of in de stad. Als je het als mono kinderwagen gebruikt is er genoeg ruimte voor de boodschappen of andere bagage. Als duo kan je het voor je peuter en kind gebruiken of je kan de twinversie gebruiken voor je tweeling. Met deze parel is alles mogelijk!

[dfrcs name=”Bugaboo donkey” filters=”finalprice_min=100″]

Bugaboo kinderwagen productinformatie

Ultiem rijcomfort, of je nu op de stoep rijdt of op een hobbelige weg. De wielen zijn voor elk wegdek bestemd en kunnen dan ook overal worden gebruikt. Dankzij de wielen kan je een 360 graden draai maken in een kleine ruimte. Een ongekende gebruiksgemak. Het is binnen enkele seconden in te klappen en mee te nemen in een transporttas. Daarnaast kan je het van een kinderwagen tot buggy in enkele seconden veranderen.

Video Bugaboo kinderwagen

De kinderwagen van Bugaboo is natuurlijk geen goedkoop product, daar kunnen we wel eerlijk over zijn. Wel moet je natuurlijk weten dat de kwaliteit van deze kinderwagen niet te vergelijken is met anderen. Daarnaast is de kinderwagen zo eenvoudig overal mee te nemen en zo eenvoudig te gebruiken in tegenstelling tot andere kinderwagens. Als je op reis wil gaan kan je de wagen meenemen, als je even wil wandelen kan je hem weer uitklappen. Het gaat allemaal heel makkelijk zonder enige kennis. Het is natuurlijk wel belangrijk om te zien hoe een product werkt en eruit ziet voordat je het koopt. Hieronder staat dan ook een video van de kinderwagen.

]

Reageer op artikel:
Bugaboo kinderwagens
Sluiten