Petra
Petra Shops & reviews 28 Jan 2015

Bugaboo regenhoes

Wanneer je besluit om een Bugaboo kinderwagen aan te schaffen, dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat de kinderwagen niet beschadigd raakt. Daarnaast wil je er ook voor zorgen dat je met je kindje in alle soorten weersomstandigheden een wandeling kan maken. Wanneer het regent is het natuurlijk niet ideaal voor je kindje om buiten te zijn, maar daar heeft Bugaboo natuurlijk iets voor bedacht. Wanneer je besluit om een wagen van dit merk te kopen krijg je namelijk een regenhoes. Deze regenhoes kan je ten alle tijden meenemen in je kinderwagen of tas en heel makkelijk op de kinderwagen installeren als het regent. Hierdoor blijft je kindje droog en hoef je niet ergens beschut te wachten tot de regen voorbij is.

Helaas is er op dit moment geen losse Bugaboo regenhoes te koop. Geen nood, hieronder staat een goedkoper alternatief wat net zo goed is!

1. Universele regenhoes

universele-regenhoes-kinderwagenDe Bugaboo transporttas is een handige tas om je kinderwagen in te bewaren tegen beschadiging, regen, vuil of water. Deze tas is geschikt voor elke versie van de Bugaboo, dus de Cameleon, Bee en Donkey. Heb je de tas even niet nodig? Dan kan je de tas makkelijk opvouwen tot een klein pakketje en opbergen in de kast. Met deze transporttas blijft je wagen zo goed als nieuw om straks nog te gebruiken bij andere kinderen of om te verkopen als het nodig is. Het zou toch zonde zijn als die beschadigd zou raken?!

[dfrcs name=”bugaboo transporttas”]

Natuurlijk is de universele hoes niet gelijk aan de Bugaboo regenhoes, maar het is wel een goedkoper alternatief. Daarnaast is de kwaliteit ook goed van deze universele regenhoes. Deze is dan ook niet alleen te gebruiken voor de Bugaboo, maar ook voor andere kinderwagens.

Bugaboo regenhoes productinformatie

Momenteel is het heel lastig om de Bugaboo regenhoes op het internet te bestellen, omdat deze bijna nergens verkrijgbaar is. Wanneer je de Bugaboo kinderwagen besteld krijg je de hoes erbij en dan hoef je deze dus ook niet extra te bestellen. Wel kan je natuurlijk kiezen voor een alternatief. Je kan er namelijk voor kiezen om een universele regenhoes aan te schaffen die je voor elke kinderwagen kan gebruiken. Je hebt dan niet alleen een goedkopere regenhoes, maar ook nog eens van dezelfde kwaliteit.

[dfrcs name=”bugaboo regenhoes”]

Video Bugaboo regenhoes

Om een beter beeld te geven van hoe de regenhoes precies in elkaar zit en hoe deze bevestigd kan worden aan de kinderwagen, staat hieronder een officiele video van het merk Bugaboo over deze hoes. Momenteel is deze op internet niet los te kopen, probeer dan ook de alternatief die we hierboven hebben vermeld.

Reageer op artikel:
Bugaboo regenhoes
Sluiten