Petra
Petra Shops & reviews 8 Feb 2015

Bugaboo frog zonnekap

In Nederland wordt het natuurlijk niet lang warm, maar als het warm is dan is het ook in combinatie met benauwdheid. Wanneer je een baby hebt en in de zomer graag een wandeling wil maken, dan is het belangrijk om je voor te bereiden op deze wandeling. Je kan namelijk niet zomaar in de hitte en met deze zonnestralen naar buiten. Voor jou is het geen probleem, maar voor je baby is dat wel anders. Je baby is namelijk nog niet gewend aan de UV- en zonnestralen en dit kan dus heel schadelijk zijn. Als je je baby niet beschermt tegen deze stralen, dan kan dat echt hele nare gevolgen hebben. Daarnaast is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je kind bescherming krijgt tegen insecten, die dus vooral in de warmte aanwezig zijn. Wees dus voorbereid voordat je een wandeling gaat maken met de Bugaboo kinderwagen, zodat je baby geen schade oploopt.

1. Bugaboo Frog zonnekap

Bugaboo frog zonnekapDe Bugaboo Frog zonnekap is een must wanneer je een wandeling wil maken met de wandelwagen. Je baby is nog niet veel gewend van deze nieuwe wereld en kan dus schade oplopen door de sterke UV- en zonnestralen. Daarnaast kan je baby in de zomer ook last krijgen van die nare insecten. Door het gebruik van de zonnekap bescherm je je baby niet alleen tegen de stralen, maar ook tegen de nare insecten die je baby maar al te graag willen prikken. Als je de zonnekap bevestigd dan lijkt het alsof er helemaal geen lucht meer doorkomt, maar niets is minder waar. In de zonnekap zit namelijk een gaas verwerkt voor de ventilatie. Je kindje kan dus gewoon genieten van het lekkere windje dat waait en tegelijkertijd gewoon buiten zijn in de hitte.
Meer informatie

Bugaboo Frog zonnekap productinformatie

Het is belangrijk om je kindje ten alle tijden voor te bereiden, of dat nu voor een reis is of een wandeling. Je moet natuurlijk alle babyspullen van je baby meenemen. Als het zomer is zal je je kindje moeten beschermen tegen UV- en zonnestralen en natuurlijk ook tegen nare insecten. Deze zonnekap biedt een perfecte bescherming tegen deze zaken. Daarnaast krijgt je baby voldoende lucht binnen door het gaas in de kap. Wees dus verstandig en bescherm je baby!

Eigenschappen:

  • De perfecte bescherming tegen UV- en zonnestralen (en ook tegen insecten)
  • Genoeg lucht door het gaas in de zonnekap wat lucht doorlaat
  • Bescherm je baby tijdens een wandeling optimaal
  • Wordt geleverd zonder wandelwageninzet

Foto’s Bugaboo Frog zonnekap

Het is belangrijk voordat je de zonnekap aanschaft hoe deze eruit ziet. Daar hebben we natuurlijk rekening mee gehouden. Hieronder staat een voorbeeld van hoe de zonnekap eruit ziet en ook nog eens in vier verschillende kleuren. Je kan dus de kleur kiezen die bij je kinderwagen past of bij het geslacht van je kindje.

Video Bugaboo Frog zonnekap

Heb je nog niet genoeg gezien en geven de foto’s volgens jou geen goed beeld van deze zonnekap? Hieronder hebben we een instructievideo gevonden van de Bugaboo zonnekap dat precies laat zien hoe je deze kan gebruiken. Dit geeft een nog beter beeld!

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Bugaboo frog zonnekap
Sluiten