Petra
Petra Shops & reviews 20 Jun 2018

Tips voor het kopen van hockeykleding

De knoop is doorgehakt; na het volgen van clinics van diverse sporten is je kind overtuigd. Het wordt hockey. Je geeft je kind op bij de dichtstbijzijnde hockeyclub en gaat op internet op zoek naar wat je allemaal moet aanschaffen. En dan kom je erachter; het is niet niks en een rib uit je lijf. Een hockeystick, hockeyschoenen, een bitje, scheenbeschermers, handschoenen, een speciale rugtas voor je hockeyspullen en natuurlijk hockeykleding. Hockeyhuis.nl is dé specialist op gebied van al je hockeybenodigdheden en staat voor kwaliteit en service en voor een prima prijs. In dit artikel geven we je een aantal tips waar je op moet letten bij het kopen van hockeykleding.

Weersinvloeden

Er zijn verschillende soorten hockeykleding. Kleding die je kunt dragen voor of na de wedstrijd of training en natuurlijk kleding die je draagt tijdens de wedstrijd of training.
Dan heb je nog kleding voor binnen en kleding voor buiten. En als het koud wordt is er ook nog speciale thermokleding zodat je het tijdens de wedstrijd niet te koud krijgt.
Het wedstrijdtenue bestaat uit een shirt/top met een short/rokje en hockeysokken. Maar een hockeybroek en een hockeyjack mogen ook niet ontbreken.

Kleding

Vanwege de goed prijs/prijskwaliteitsverhouding is Reece Australia al jarenlang de marktleider als het gaat om hockeykleding. Met een groot en breed assortiment haal je in één keer alles in huis. Ook Adidas (hoofdsponsor Nederlands Hockeyelftal) en Osaka timmeren goed aan de weg en daarmee heb je ook een kwalitatief goed product in handen.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Shirt

Het Reece Cort shirt is een klassieker en is zowel voor jongens als meisjes, mannen als vrouwen verkrijgbaar. De shirts zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, blauw en navy en voor de meisjes/dames is er ook nog een roze variant.

Hockeyrokjes

De populairste rokjes bij Hockeyhuis.nl zijn de Reece Fundamental. Het is een skort, een rokje met daaronder een broekje. De rokjes zijn in wel 8 kleuren verkrijgbaar en daarmee kun je altijd een uitstekende combi maken met je shirtje.

Shorts

De Reece Legaly Hockey short is een short die zowel voor jongens als meisjes gedragen kan worden. Met 5 verschillende kleuren kun je altijd een bijpassende short vinden bij je shirt.

Sokken voor hockey

Met hockeysokken kun jij je onderscheiden. Felle kleuren en leuke designs; stippen, strepen, sterretjes, hartjes, en nog veel meer. Draag je liever geen opvallende sokken? Ook dat is mogelijk. Er zijn ook diverse soort Uni-kleuren in het assortiment. Hockeysokken zorgen ervoor dat je scheenbeschermers op z’n plek blijven zitten. Dat je schoenen goed zitten en je geen blaren krijgt. En ze zijn lekker warm als het koud is buiten.

Trainingspak hockey

Een trainingspak is ideaal om te dragen tijdens de warming up, training, cooling down en overige tijd die je op je sportclub doorbrengt. Of op dagen dat je lekker thuis blijft …
Verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen en daarmee kies je altijd één die jij het mooist vindt.

Reageer op artikel:
Tips voor het kopen van hockeykleding
Sluiten