WIN! Een Babylicious reep van Chocstar

chocstar
Er is in Nederland bijna geen vrouw te vinden die niet van chocolade houdt. Op Chocstar.nl kun zelf fairtrade chocolade samenstellen zodat je de perfecte chocoladereep voor jezelf kunt laten maken. Daarnaast hebben ze ook een aantal voorbeelden waaruit je kunt kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van: ‘Ludduvuddu‘, ‘Anti-snotter choc‘ of ‘Babylicious

 

Deze laatste reep is ook nog eens heel leuk om cadeau te geven aan aanstaande ouders of serveer de reep in blokjes in plaats van de beschuit met muisjes.

Kindje op Komst mag 3 x een heerlijke Babylicious chocoladereep van Chocstar weggeven. Wil jij kans maken? Laat hieronder een reactie achter waarom jij deze reep zou willen winnen en of je de jongens of meisjes variant zou willen winnen. Je kunt ook een email sturen naar: redactie@kindjeopkomst.nl

Deze actie loopt tot 19 februari 2012 . Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer reageren. 

29 REACTIES

 1. Ik zou dolgraag deze chocoladereep winnen. Genieten van de zwangerschap! We zullen de chocola zien als een toost op een goede zwangerschap en bevalling.. We krijgen een dochtertje dus een roze zou wel leuk zijn 😉

 2. Een lief vriendinnetje van me is zwanger van haar eerste en is verslaafd aan alles wat maar van chocolade is! Het wordt een jongetje dus ik zou haar heel graag blij willen maken met de blauwe reep van deze onwijs leuke en lekkere chocoladerepen van Chocstar!!

 3. Leuk voor mijn zus die onlangs bevallen is van een dochtertje. Ze had al 2 zoontjes en wou supergraag ee dochter. Dus graag de meisjes variant

 4. Ik zou graag zo’n reep willen ter inspiratie omdat we inmiddels 1 jaar en 4 maanden bezig zijn om een :baby: te krijgen. Dit wil tot heden toe niet lukken en wie weet met zo’n leuke reep in huis dat het dan wil lukken…… Hij is dan om uit te delen en zo de opa en oma’s op de hoogte te brengen.
  Omdat mijn vriend het liefst een jongen zou willen. Kies ik voor de kleur blauw!

 5. Ik zou heeeeel graag de meisjes variant willen winnen voor mijn schoonzusje die zwanger is van twee meisjes !!! Ze heeft het heel zwaar gehad 😡 de eerste paar maanden maar kan nu eindelijk weer lekker eten !

 6. Ik zou hem graag voor mijn zus willen. Die gaat een dochter krijgen. helemaal alleen. ze wordt een BAM (bewust alleenstaand moeder) :baby: zo trots op haar. na jaren wachten toch eindelijk een kindje en dan ook nog een dochter.

 7. Oeh, I like!!! Niet voor m’n (schoon)zus, vriendin, nicht of buurvrouw, maar gewoon lekker voor mezelf, omdat ik ruim 5 maanden zwanger ben van de eerste en een enorme behoefte aan chocola heb en die van Chocstar lijkt me echt verrukkelijk! Jongens of meisjes variant, alletwee is goed, want we weten niet wat het gaat worden… 🙂

 8. Ik wil de reep wel winnen voor….mezelf!! Ik krijg er de komende 3 maanden
  2 baby neefjes en 1 neefje of nichtje bij! Spannend!!! Mijn 2 broers en zus worden allemaal papa of mama! Hoe leuk is dat!
  Dat geluksgevoel is alleen maar met een flinke dosis chocolade te kalmeren :baby: 🙂

 9. Niet voor mezelf, maar voor een goede vriendin. Zij is al een tijdje `drachtig` zo noemen wij paardenmensen dat hihih. Het wordt een jongen en het is haar eerste kindje. Stuur haar aub een lekkere dikke chocoreep toe!

 10. Ik zou graag zo’n reep willen winnen! Ik ben nu 16 weken zwanger van ons eerste kindje. We weten niet wat het wordt, dus een variant maakt (nog) niet uit.

  En dan ga ik hem delen met mijn man en drie schoonzusjes, die toevallig ook zwanger zijn 😀

 11. Ik zou die chocoladereep supergraag willen winnen voor mijn arme vriend, die heel wat te stellen heeft (gehad) met mij tijdens mijn zwangerschap. Echt… alles komt weer goed! 🙂

 12. Ik zou de chocoladereep heel graag winnen, omdat ik hem gewoon goed kan gebruiken! 8)
  Op dit moment ben ik ruim 16 weken zwanger en de hormonen vliegen hier in huis in het rond!
  De chocoladereep is een troostje op alles wat ik op dit moment niet mag hebben, zoals rood vlees en een lekker wijntje, iets dat ik echt mis vanaf het moment dat we zwanger probeerden te worden. We weten nog geen geslacht, (nog 6 dagen wachten!!) maar ik heb het gevoel dat het een jongetje is.
  Het zou wel grappig zijn als ik het bij het juiste eind heb!

 13. Ik zou heel graag zo’n lekkere reep willen winnen voor mezelf en mijn dochter van 3. Omdat sinds de geboorte van mijn zoon we steeds minder tijd hebben samen aangezien mijn zoontje een verlaagde weerstand heb en als gevolg ik met hem vaak in het ziekenhuis ben. 😳

 14. Ik ben bevallen van een heel lief meisje. De derde meid in huis! Aangezien de papa verzot is op chocolade en helemaal ‘gek’ wordt van al het roze, zou de blauwe variant hem vast kunnen plezieren!

 15. Ik zou heel graag een blauwe reep willen winnen voor mijn zusje. Wij komen uit een gezin van drie meiden. Mijn oudste zus heeft nu 2 dochters, zelf heb ik 3 dochters en mijn zusje heeft een dochtertje en krijgt nu een jongetje, voor ons heel bijzonder en gaan nu de nieuwe kleur blauw overal zien.

 16. Wij willen de reep winnen gewoon omdat wij dol zijn op chocolade, mijn dochter (4) en zoontje (2) en ik mama (26), kunnen geen dag zonder. een keer was er geen chocolade in huis en we zijn toen savonds net voor de sluitingstijd chocolade gaan halen. hahahhaa zo verslavend. We Love it!

 17. Ik zou graag deze reep willen winnen want sinds mijn zwangerschap kan ik niet een dag zonder chocolade 😳
  Ik eet de reep dan niet zelf op maar geef het dan aan de kraamvisite, is iets anders dan beschuit met muisjes, we krijgen een zoontje dus graag een blauwe.

 18. Met 1 grote man en 3 kleine mannen in huis kun je als vrouw wel een oppepper gebruiken. Chocola maakt bij mij altijd een geluksstofje aan. Daarna kan je de (mannen)wereld…gelijk weer aan! Een lekkere reep dus voor mij zelf in het blauw maar ik weet nu al dat ik deze met nog 4 mannen moet gaan delen.

 19. Omdat de weegschaal toch maar op blijft lopen ondanks alle gezonde dingen die ik eet, dan maar met week 40 in het vooruitzicht mezelf trakteren op een (roze) reep. Gewoon omdat ik het verdien 😉

 20. Ik zou de reep ook wel heel goed kunnen gebruiken.Ik ben zwanger van ons ons tweede kindje (nu net drie maanden) en voel me nog helemaal niet lekker, ben erg moe en juist vandaag heb ik zo’n dag dat ik alleen maaar moet huilen…..Ik denk dat die reep wel wonderen zal doen! 🙂
  (de vorige keer was alles roze, nu blauw????)

 21. Ik zou deze lekkere chocoladereep winnen voor de opa en oma van mijn 2 zoontjes..ze zijn beiden ziek maar doen nog zoveel voor de kinderen….mijn zoontjes mogen vaak even komen spelen en dan knuffelen ze er wat af..oma die bijna niks meer kan die geniet daar enorm van..en opa?! die is alleen maar trots op zijn 2 boefjes!! vooral de oudste en opa hebben een hele sterke band…dit omdat 2 dagen ik ging bevallen er longkanker geconstanteerd was bij mijn vader..gelukkig is alles ‘goed’afgelopen..en de band tussen hem en mijn oudste is ze intens..dat is wel heel speciaal..wij willen hun dus een lekker verassing brengen!

 22. mijn zusje is zwanger en die gun ik wel zón heerlijke chocoreep. ze heeft veel op mijn 2 kids gepast dus verdient ze het wel om op deze manier verwent te worden

 23. Wij zijn thuis allemaal chocolicious vooral tijdens mijn zwangerschap ..en zou graag een meisje variant willen omdat ik twee meiden heb van 3 en 6 jaar en die ook chocolicious zijn. 😉

 24. Waarom ik in aanmerking kom voor deze speciale chocoladereep? Ik ben een en al chocola 😆 Ik heb een tweeling, jongens, van 16 maanden :baby: :baby: en zij zijn tijdens de zwangerschap overladen met chocola! Dus ik ga ook zeker voor de jongensvariant!

 25. Mijn man is verslaafd aan chokolade. Helaas ik ook, en hierbij een triest herhaal; wij gingen gisteren naar de chokoladewinkel met onze zoon die nog geen 9 maanden is :baby3: . Hij kreeg een stuk chokolade van de verkoopster. Ik dacht, geen probleem, de kleine mag nog geen chokolade maar ik eet het zelf wel op. Mijn man had ook de hetzelfde gedachte. Maar onze zoon had andere plannen, de chokolade verdween in zijn mond, wij keken verbaasd aan. En dat was de laatste keer dat wij de chokolade hadden gezien. (Wij dachten, dat hij het uit gaat spugen, dan kunnen wij van genieten) Maar nee. Na deze zielig verhaal vraag ik naar de roze kleurige reepje.

 26. Ik zou de reep graag willen winnen om een superfoto te maken van baby Max (8 maanden).

  Ik wil Max dan fotograferen tegen een rustige achtergrond en hem de Chocostar reep laten proeven. Levert vast een heel mooi plaatje op.
  Dit wordt de eerste keer dat hij chocolade proeft. Het zou grappig zijn als het allereerste stukje chocolade dat hij proeft zo’n mooie reep van Chocostar (jongensvariant) zou zijn.

  En ik beloof…als ik win mail ik de foto!

 27. Dit zei mijn zoontje van (net) vier vanmiddag:

  Mama ik heb honger. mmm dan heb je te weinig brood gegeten zeg ik…nee mama niet zo honger! O, wat wil je dan hebben 😉 chocolade honger…..

  Hij is al net zo gek op chocolade als zijn moeder…..en de variant ja beslist een jongens variant! Wij hebben een echt mannen gezin met drie zoontjes (4, 2 en 4 maanden) 😆

 28. Oh.. die babylicious zou mijn dochter maar al te graag willen op snoepen, hier zal ze uren van kunnen genieten . Ze krijgt niet vaak chocolade omdat ze een allergie hiervoor heeft dus ieder stukje wat ze krijgt is een groot feest voor haar! En die prachtige ‘rose’ hartjes passen helemaal bij haar leeftijd (5), waarbij ieder meisje stapel op hartjes is (en chocolade). Als ze zo’n stuk chocolade glundert ze van oor tot oor denk ik!

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.