Petra
Petra Shops & reviews 7 Feb 2015

Quinny Zapp Xtra

De Quinny Zapp Xtra is een buggy van het merk Quinny en dat is wel te zien aan de kwaliteit. Als je al eerder een buggy hebt aangeschaft weet je dat je die niet vanaf de geboorte kan gebruiken, maar dat is bij deze wel anders. De Zapp Xtra kan je namelijk direct vanaf de geboorte gebruiken. Natuurlijk kan je de buggy niet zonder accessoires gebruiken, vandaar dat het merk ook alle accessoires erbij levert. Je krijgt namelijk een zonnekap, regenhoes, boodschappenmand, parasolclip en adapterset voor de autostoel. Je krijgt dus eigenlijk een complete set waardoor je altijd een wandeling kan maken met je kindje. Ondanks de hoge kwaliteit is deze buggy niet te vergelijken met de Bugaboo kinderwagen. Wij kunnen wel stellen dat deze buggy van een lagere kwaliteit is en dat is ook de reden waarom het veel goedkoper is dan een ander merk. Desalniettemin is deze buggy wel van een goede kwaliteit.

1. Quinny Zapp Xtra

Quinny zapp xtraDe Quinny Zapp Xtra is een spraakmakende buggy van het merk Quinny en een van de eerste buggy’s die je al direct vanaf de geboorte kan gebruiken voor je baby. Je hoeft niet meer te wachten totdat je baby ouder is. Je kan namelijk de buggy zo verstellen dat je het kan gebruiken. Deze buggy is te verstellen op 5 manieren, namelijk 3 voorwaartse en 2 achterwaartse standen. De zitting kan naar je toe of van je af worden geplaatst, dat ligt er maar net aan wat jij wil. Je krijgt natuurlijk niet alleen deze buggy, maar ook alle bijpassende accessoires die je kan gebruiken om altijd een wandeling te maken. Winter of zon, je baby is altijd veilig door de accessoires die je krijgt.

[dfrcs name=”zapp xtra” brand=”quinny” filters=”finalprice_min=100″]

Quinny Zapp Xtra productinformatie

De Quinny Zapp Xtra is niet zomaar een buggy zoals je die kent, maar een van de eerste buggy’s die je vanaf de geboorte kan gebruiken door een extra onderdeel erop te bevestigen. Voorheen kon je buggy’s nooit gebruiken vanaf de geboorte, dus nu moet je er zeker gebruik van maken. Niet alleen is deze buggy goedkoop, maar ook nog eens van een hoge kwaliteit. Deze buggy is voorzien van soft wieltjes, waardoor het meer wendbaar is en tegen allerlei soorten ondergrond kan. Naast deze wendbaarheid is deze buggy ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Je kan deze heel makkelijk inklappen en uitklappen en verstellen naar wens.

Foto’s Quinny Zapp Xtra

Om een beter beeld te krijgen van deze unieke en fantastische Quinny Zapp Xtra hebben we hier wat foto’s geplaatst vanuit verschillende hoeken. Natuurlijk kunnen we niet alles laten zien van de Quinny Zapp Xtra, maar met deze foto’s krijg je in ieder geval een beter beeld van hoe deze buggy eruit ziet en wat je er precies mee kan. Zoals je ziet kan je het zo verstellen, door een extra onderdeel, zodat je deze buggy vanaf de geboorte kan gebruiken voor je baby.

Video Quinny Zapp Xtra

Heb je nog niet genoeg gezien en geven de foto’s volgens jou geen goed beeld van deze buggy? Hieronder hebben we een instructievideo gevonden van de Quinny Zapp Xtra dat precies laat zien hoe je de buggy inklapt, uitklapt en kan gebruiken. Dit geeft een nog beter beeld!