Petra
Petra Shops & reviews 5 Feb 2015

Quinny meerijdplankje

Eerder hebben we het al gehad over de meerijdplankjes van Joolz Day en Bugaboo, maar nu zullen we het hebben over het meerijdplankje van het merk Quinny. Alles wat het merk Quinny maakt, is speciaal gemaakt voor in de stad. Je hoeft je dus niet meer druk te maken om alle hobbels die je op en af gaat en ook zal het veel gemakkelijker zijn om gebruik te maken van het openbaar vervoer als je in bezit bent van een Quinny kinderwagen. Het meerijdplankje mag dan natuurlijk niet missen als je meerdere kindjes hebt! Een tijd geleden was het nog niet mogelijk om een meerijdplankje aan je Quinny kinderwagen te bevestigen, omdat Quinny het toen nog niet had ontworpen. Nu is het eindelijk zo ver en zou je er zeker gebruik van moeten maken! Het plankje is makkelijk te bevestigen op het frame van je Quinny kinderwagen en past achter alle kinderwagens en buggy’s van Quinny met uitzondering van de Quinny Yezz buggy.

1. Quinny meerijdplankje

Bugaboo Bee3Een meerijdplankje is een plankje dat je aan je kinderwagen kunt bevestigen, wanneer je andere kindje te moe is om zelf te lopen of als je in een druk gebied bent en je bang bent om hem/haar uit het oog te verliezen. Op deze manier hoef je je kindje niet de rest van de tijd te tillen en hoef je ook niet bang te zijn dat je hem of haar kwijt raakt! Een meerijdplankje is dus superhandig voor wanneer je een drukke planning hebt en toch met je kindjes op stap wil. Het plankje is beschikbaar voor bijna elke kinderwagen en wordt door verschillende merken geproduceerd.
Meer informatie

Quinny meerijdplankje productinformatie

Een tijd geleden was het nog niet mogelijk om een meerijdplankje aan je Quinny kinderwagen te bevestigen, omdat Quinny het toen nog niet had ontworpen. Nu is het eindelijk zo ver en zou je er zeker gebruik van moeten maken! Het plankje is makkelijk te bevestigen op het frame van je Quinny kinderwagen en past achter alle kinderwagens en buggy’s van Quinny met uitzondering van de Quinny Yezz buggy.

Doordat het meerijdplankje voorzien is van soft wieltjes, is je kinderwagen nog steeds makkelijk wendbaar. Het plankje kun je eenvoudig op het frame klikken en hierdoor dus snel bevestigen en weer verwijderen. Hieruit kunnen we dus opmaken dat het meerijdplankje van Quinny erg gebruiksvriendelijk is. Ben je dus in het bezit van een Quinny kinderwagen of buggy en heb je meerdere kindjes? Schaf dan snel het meerijdplankje aan, want je zult merken dat je veel sneller op stap zult gaan met je kindjes! Het zal een stuk gezelliger zijn, omdat je kindje niet meer hoeft te klagen over vermoeide beentjes en jij niet meer over een lamme arm!

Foto’s Quinny meerijdplankje

Als je nog niet genoeg hebt aan de informatie die hierboven staat, hebben we hieronder wat foto’s  staan van het Quinny meerijdplankje. Door de foto’s bekijken krijg je een beter beeld van hoe dit plankje precies werkt. Helaas hebben we op dit moment niet meer foto’s, maar daar werken we hard aan. Het plankje is heel ruim en je kindje kan daar veilig op staan.

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Quinny meerijdplankje
Sluiten