Petra
Petra Shops & reviews 7 Feb 2015

Quinny Zapp bekleding

Wanneer je een wandeling wil maken met je Quinny buggy/wandelwagen dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat je baby zo comfortabel en goed mogelijk in de buggy/wandelwagen ligt. Je zorgt er dus voor dat je baby in de winter het warm heeft en in de zomer wordt bescherm tegen onder andere insecten en UV- en zonnestralen. Het is namelijk bekend dat je baby voor deze zaken beschermd moeten worden, aangezien zij deze zaken nog niet gewend zijn. Langzaam maar zeker zal je kind daaraan gaan wennen, maar het is dus belangrijk om voor de kou, wind, zon en insecten te behoeden. Dit kan je doen door allerlei bekleding aan te schaffen voor je Quinny wandelwagen. Maar welke bekleding is er allemaal? Hieronder staat een voorbeeld van de bekleding die je kan aanschaffen om je baby het zo goed mogelijk te maken.

1. Quinny Zapp voetenzak


Quinny Zapp voetenzak roodWanneer je een wandeling wil maken in de kou en de wind, dan is het belangrijk dat je je kind ten alle tijden beschermt. Maar is een deken wel genoeg in de winter? Dat kunnen wij heel makkelijk met een NEE beantwoorden. Een dekentje voor je baby tijdens de winter is niet genoeg om je kindje warm te houden, al denken velen van wel. Het merk Quinny heeft daar ook iets op bedacht, namelijk een voetenzak. Je kan je kindje in deze voetenzak stoppen en in alle weersomstandigheden toch die wandeling maken. Je kindje zal niets van de kou en wind voelen!
Meer informatie

2. Quinny meerijdplankje


Quinny zapp xtraHet Quinny meerijdplankje is het ideale vervoersmiddel voor je kindje die wel al kan lopen. Je kent het wel wanneer je een wandeling maakt met je baby in de kinderwagen en wanneer je kindje mee gaat, te voet. Na een tijdje zal je kindje moe worden en zal je dan vragen om te stoppen of om hem of haar op te tillen. Dat is natuurlijk niet wat je wil. Het merk Quinny heeft daarom een meerijdplankje in de markt gebracht. Je kindje kan hier op gaan staan en met de kinderwagen meerijden. Kinderen vinden dit helemaal geweldig!
Meer informatie

Quinny Zapp bekleding productinformatie

Zoals je hierboven hebt gelezen is het van belang om je baby zo goed mogelijk te verzorgen in de kinderwagen. Het is dus belangrijk om de goede bekleding te kopen voor bijvoorbeeld verschillende weersomstandigheden. Hierboven worden twee voorbeelden gegeven, namelijk een voetenzak voor de winter om je kindje warm te houden en een meerijdplankje voor een kindje dat al kan lopen en moe is. Natuurlijk zijn er nog veel meer onderdelen die je kan aanschaffen, die vind je door op “Meer informatie” te klikken.

Foto’s Quinny Zapp bekleding

Heb je geen idee hoe de bekleding eruit ziet en zou je graag een beeld daarvan willen krijgen? Hieronder vind je verschillende versies en kleuren van deze bekleding. Je kan dus ook nog eens kijken welke kleur het beste bij je wagen past of bij het geslacht van je kindje. Natuurlijk is dit niet de enige bekleding die beschikbaar is, maar slechts een selectie.

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Quinny Zapp bekleding
Sluiten