Hippe en stoere kinderkleding voor meisjes

Fashion en meisjes gaan vaak hand in hand. Veel meisjes willen er graag al op jonge leeftijd leuk bijlopen en hun eigen stijl ontdekken. Dat is een bijzondere fase en ook erg leuk om van dichtbij mee te mogen maken. Vaak willen meisjes zelf al op jonge leeftijd hun eigen outfitje samenstellen en geven zij aan wat zij wel en niet zo mooi vinden. Natuurlijk wil je graag dat jouw meisje er hip bijloopt, daarom hebben we leuke tips op een rij gezet met kinderkleding voor meisjes. Lees je mee?

Mini girls

Kleine meisjes worden groot! Ze houden van vrolijke accessoires en die worden ook met trots gedragen. Van een opvallende haarband tot leuk tasje of kleurrijke ketting; de accessoires zijn echte eyecatchers van deze mini girls. Het sluit mooi aan bij de kinderkleding voor meisjes die ook kleurrijk, vrolijk en vlot mag zijn. Van printjes en lieve kleuren tot zachte stoffen en mooi verwerkte vormen in de kledingstukken. Of kies je toch voor de look van fashiontwins met jouw mini me?

Denim is the new black!

Kleding met daarin spijkerstof verwerkt zorgt voor een vlotte, stoere en sprankelende look voor meisjes. Bijvoorbeeld door haar een leuk spijkerjasje aan te trekken of jurkje van spijkerstof. Dit lichte spijkerjurkje van Esprit behoort absoluut tot onze favorieten! Denim kan ook ontzettend leuk staan bij een tuinbroek of zelfs in de schoentjes. Lovely look!

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

zomervakantie vervelen spelen

Mix & match

Meisjes houden van combineren en het uitproberen van verschillende looks. Zeker in de ontdekkende fase worden de meest bijzondere outfitcombinaties gecreëerd. Print op print, grafische looks op kleurrijke items; het kan niet feestelijk genoeg zijn. Waar jij als ouder nog twijfels bij had, loopt jouw meisje trots rond in de outfit van haar dromen. Gelukkig is het mixen en matchen van meisjeskleding helemaal de trend, geniet van deze fase! En als je opeens een ketting of tasje mist, dan weet je waar deze is gebleven…

Unisex

Wist je dat meisjes ook prima kleding kunnen dragen afkomstig uit de jongenscollecties? Door het te dragen in combinatie met een leuke legging, maillots, stoere schoentjes of met een mooi haarbandje kan het juist heel girly en hip staan. Denk bijvoorbeeld aan een gestreepte trui, de boyfriend jeans en een longsleeve met een mooi printje. Zo maak je de kledingstijl van jouw meisje echt uniek en geef je er een stoere draai aan. Zeker als je de basics al in huis hebt, gaat het mixen nog makkelijker.
Ook leuk om je meisje te vragen naar haar favoriete kledingstuk en daar tijdens het shoppen samen een leuke outfit mee maken. Zo maak je het shoppen gezellig voor jullie allebei en betrek je haar bij het ontdekken van haar eigen kledingstijl. Veel shopplezier!

Reageer op artikel:
Hippe en stoere kinderkleding voor meisjes
Sluiten