Petra
Petra Shops & reviews 2 Feb 2015

Bugaboo Andy Warhol

Wanneer je een kinderwagen hebt van Bugaboo dan weet je dat je hebt moeten kiezen tussen verschillende kleuren en designs. Maar wist je ook dat Bugaboo speciale designs heeft zoals een Andy Warhol design of een Diesel design? Wanneer ik over straat loop en een kinderwagen zie van het merk dan is het meestal dezelfde kleur of in ieder geval is daar niets speciaals aan. Maar het zou toch leuk zijn als je met iets unieks komt aanzetten in plaats van hetzelfde design keer op keer terugzien in de straatbeelden? Daar heeft het merk dus iets bedacht. Het merk is namelijk gekomen met unieke designs van grote merken. De prijs van deze designs zijn natuurlijk wat duurder, maar dan heb je ook iets unieks.

1. Bugaboo Andy Warhol zonnekap + tas

Bugaboo Andy WarholMomenteel is er bij prenatal een aanbieding voor bepaalde Andy Warhol accessoires. Wanneer je iets unieks wil aan je kinderwagen en een fan bent van de Andy Warhol kunst, dan is dit natuurlijk een geweldige aanbieding. Deze aanbieding houdt in dat je een zonnekap krijgt ter bescherming van je baby voor de UV- en zonnestralen en een draagtas waar je je babyspullen of andere spullen in kan doen. Deze draagtas kan je aan je kinderwagen bevestigen. Niet alleen kan je geweldig shoppen met de tas, maar het is ook nog eens van Andy Warhol en past dus perfect bij de zonnekap. Meer informatie

Bugaboo Andy Warhol zonnekap + tas productinformatie

De Bugaboo Andy Warhol zonnekap inclusief een handige draagtas is ideaal voor de Andy Warhol fan. Het merk heeft dit geintroduceerd voor de fans, maar ook voor mensen die iets unieks willen. Momenteel zie je alleen de standaard kinderwagens rondrijden, maar er zijn ook mensen die iets unieks willen hebben als kinderwagen. Voor diegenen is er nu dus een antwoord gekomen vanuit het merk en kan dus deze zonnekap en bijpassende tas aanschaffen. De eigenschappen van deze Andy Warhol producten kan je hieronder zien.

Eigenschappen:

  • Deze zonnekap is uitwasbaar in de wasmachine op maximaal 40 graden
  • De kleur van deze zonnekap en tas blijft behouden
  • Zoals je hebt kunnen lezen krijg je nu dus ook een draagtas bij de aanschaf van deze zonnekap
  • Biedt bescherming tegen de sterke UV- en zonnestralen

Foto’s Bugaboo Andy Warhol

Heb je aan bovenstaande informatie nog niet genoeg om een beeld te hebben van de aanbiedingen van de zonnekap en draagtas? Hieronder staan foto’s van deze Andy Warhol accessoires. Naast de foto’s van deze accessoires hebben we hieronder ook nog eens een video waar je kan zien hoe deze eruit zien.

Video Bugaboo Andy Warhol

Als bovenstaande informatie je nog niet genoeg heeft opgeleverd, dan rest er nog maar een ding om te laten zien. En dat is natuurlijk een video van hoe dit eruit ziet, hoe je het kan gebruiken en wat de meerwaarde hiervan is. Hieronder staat dan ook een video van de Bugaboo Andy Warhol accessoires. Veel plezier met kijken!

Reageer op artikel:
Bugaboo Andy Warhol
Sluiten