Petra
Petra Shops & reviews 1 Feb 2015

Joolz voetenzak

Wanneer je een Joolz kinderwagen hebt wil je regelmatig een wandeling maken of op reis gaan met je kindje wanneer je daar natuurlijk de kans voor hebt. Wanneer je die kans hebt, probeer je die te pakken. Maar wat als het nu koud is in Nederland of in het land waar je op reis gaat? Hoe kan je dan toch een wandeling maken zonder dat je kindje het koud gaat krijgen? Daar heeft Joolz iets slims op bedacht. Het merk heeft namelijk een innovatieve uitvinding op de markt gebracht wat ervoor zal zorgen dat je baby altijd warm zal blijven. Het is namelijk een voetenzak. Deze voetenzak kan ik je kinderwagen worden geplaatst en je kan daar uiteindelijk je kindje in leggen. Vervolgens kan je de voetenzak afsluiten, waardoor je kindje het warm zal hebben. Of het nu winter is of andere slechte omstandigheden, je kindje zal het altijd warm hebben. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je kindje het te warm hebt, want de voetenzak is voorzien van ventilatie. Er komt dus altijd wel een fris windje door de zak wat gewoon goed is voor het kind.

1. Joolz voetenzak

Joolz voetenzakDe Jool voetenzak, van het merk Joolz, is een leuk uitziende voetenzak die je kan gebruiken voor je kinderwagen. Naast het feit dat je je kindje in de meest bizarre weersomstandigheden warm zal houden, past het ook nog eens goed bij je Joolz kinderwagen. Je kindje zal het niet alleen warm hebben, maar ook nog eens comfortabel door de fijne stof waarmee deze zak is gemaakt. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de warmte de baby te veel wordt, want Joolz heeft daar ook aan gedacht. Er is namelijk genoeg ventilatie zodat je kindje een lekker fris windje krijgt wat gezond is. Alles is precies afgestemd zodat je ten alle tijden een gezellige wandeling kan maken met je baby.
Meer informatie

Joolz voetenzak productinformatie

Wanneer je een kindje hebt dan weet je natuurlijk uit ervaring dat het niet makkelijk is om een wandeling te maken wanneer het weer slecht is. Zo weet je dat een wandeling maken tijdens de kou niet goed is voor je kindje, aangezien je kindje daar nog niet goed tegen kan. Het is daarom ook belangrijk om hem of haar warm te houden als het koud is buiten, maar dat gaat niet zo makkelijk. Door de voetenzak van Joolz kan dit gelukkig wel. Je hoeft niet meer bang te zijn dat hij of zij het koud heeft!

Eigenschappen:

  • De bovenkant van deze voetenzak is afritsbaar. Je kan dus altijd een fris windje erdoor laten indien nodig
  • Dit is lekker warm voor het kindje. Je kan op ieder moment een wandeling maken
  • Het beschermd tegen regen, kou en wind
  • Het voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen en is ook goedgekeurd
  • Er is een ventilatie opening in het einde van de voetenzak. Je kindje zal dus nog genieten van een heerlijk windje, wat gewoon gezond is

Foto’s Joolz voetenzak

Het is belangrijk om eerst te zien hoe deze voetenzak eruit ziet voordat je besluit om hem aan te schaffen. Hieronder staan dan ook verschillende foto’s.

Video Joolz voetenzak

Als bovenstaande informatie je nog niet genoeg heeft opgeleverd, dan rest er nog maar een ding om te laten zien. En dat is natuurlijk een video van hoe dit eruit ziet, hoe je het kan gebruiken en wat de meerwaarde hiervan is. Hieronder staat dan ook een video van de Joolz voetenzak. Veel plezier met kijken!

Reageer op artikel:
Joolz voetenzak
Sluiten