Petra
Petra Shops & reviews 8 Feb 2015

Bugaboo accessoires

Wanneer je een Bugaboo kinderwagen hebt dan heb je er eigenlijk al een beetje voor gezorgd dat je baby de beste comfort krijgt tijdens het maken van een wandeling of tijdens het reizen. Niet alleen je baby profiteert van deze kinderwagen, maar jij ook. Niet alleen is het comfortabel voor je baby, maar is deze kinderwagen ook nog eens zo flexibel dat je die handig mee kan nemen en heel handig kan opbergen. Maar om er echt voor te zorgen dat je baby niets ontgaat in de kinderwagen is het belangrijk om verschillende accessoires aan te schaffen van het merk. Zo kan je bijvoorbeeld in de winter een voetenzak aanschaffen, zodat je baby het niet koud krijgt in de kinderwagen tijdens het wandelen. En zo zijn er nog meer accessoires die heel handig (en eigenlijk moet aanschaffen). Hieronder staan de beste aanbiedingen van verschillende accessoires.

1. Bugaboo parasol

Bugaboo parasolDe Bugaboo parasol is de ideale parasol die je kan bevestigen op elke versie van de kinderwagen van dit merk. De parasol is vooral bedoeld om je baby te beschermen voor de UV- en zonnestralen, maar kan daarnaast ook gebruikt worden om insecten tegen te houden. Het belangrijkste is echter om je baby tegen de zon te beschermen en daarvoor is deze parasol ideaal.
Meer informatie

2. Bugaboo voetenzak

Bugaboo Bee voetenzakDe Bugaboo voetenzak is de ideale voetenzak en ook nog eens perfect ontworpen om je baby de beste comfort en warmte te bieden tijdens de koude dagen. Wanneer je een wandeling in de winter maakt met je baby hoef je je niet langer meer zorgen te maken of je baby het koud heeft. Deze voetenzak zorgt er namelijk voor dat je baby het warm en comfortabel heeft, maar daarnaast ook nog een klein fris windje te voelen krijgt door de ventilatie.
Meer informatie

3. Bugaboo zonnekap

Bugaboo frog zonnekapDe Bugaboo zonnekap heeft eigenlijk hetzelfde doel als de parasol, alleen is deze veel effectiever. De zonnekap is in het leven gebracht om je kindje perfect te beschermen tegen de UV- en zonnestralen, maar daarnaast ook om de insecten weg te houden van je baby. Naast de perfecte bescherming tegen deze twee dingen, kan de baby ook nog eens genieten van het weer dankzij het gaas in de zonnekap. Dit gaas is namelijk bedoeld als ventilatie. Er komt dus altijd een lekker windje doorheen wat gezond is voor je kind.
Meer informatie

Bugaboo accessoires

Als je een Bugaboo kinderwagen hebt dan weet je dat dit natuurlijk een van de beste kinderwagens is die er momenteel bestaan en dat het wel goed zit met wat je voor je kindje hebt gekocht. Natuurlijk stopt het niet hier, aangezien je kindje altijd beschermd en veilig moet zijn. Je wil in de winter ervoor zorgen dat je kindje het warm in de kinderwagen heeft. In de zomer wil je je kindje beschermen tegen de zon en tegen de insecten. Dan heb je accessoires nodig en die heeft het merk genoeg. Hierboven staan verschillende accessoires met korte uitleg die je aan kan schaffen om je kind te beschermen.

Foto’s Bugaboo accessoires

Er zijn talloze accessoires die je aan kan schaffen voor de Bugaboo kinderwagen. Per versie van deze wagen zijn er ook andere soorten accessoires. Hieronder staat een voorbeeld van de accessoires die we in dit artikel hebben staan. Dit geeft je een beter beeld van hoe de producten eruit zien en wat je er mee kan doen.

Video’s Bugaboo accessoires

Foto’s zijn natuurlijk niet altijd genoeg om een beter beeld te krijgen van hoe iets eruit ziet of hoe iets werkt. Hieronder staat dan ook per accessoires een video. In deze video’s zie je hoe je de accessoire moet gebruiken en hoe die eruit ziet.

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Bugaboo accessoires
Sluiten