Petra
Petra Shops & reviews 2 Feb 2015

Bugaboo Bee3

De Bugaboo Bee3 is een innovatieve en moderne kinderwagen van het merk Bugaboo. Het merk is bekend geworden doordat elke BN’er die zwanger is er momenteel een heeft, geheel in eigen stijl. Ondanks dat de prijs hoger ligt dan een normale kinderwagen, wordt deze massaal gekocht. Dat komt doordat de kwaliteit hoog is en omdat de kinderwagen lang mee gaat. Je hoeft niet bang te zijn dat je kinderwagen bij het eerste kindje al kapot gaat, deze kan voor elk kind dat je krijgt mee. Daarnaast kan je de kinderwagen ten alle tijden verkopen als deze niet meer nodig is, omdat deze zo gewild is bij zwangere vrouwen en hun partners. Maar wat maakt deze kinderwagen zo uniek? Wat kan je er eigenlijk allemaal mee en waarom zou je deze moeten kopen in plaats van goedkopere kinderwagens? Voor meer informatie over deze wagen kan je hieronder alles lezen.

1. Bugaboo Bee3

Bugaboo Bee3De nieuwe Bugaboo Bee3 is speciaal gemaakt voor ouders die in de stad wonen en is dan ook bestemd voor hobbelige wegen en normale wegen. De kinderwagen is heel licht en je kan ten alle tijden met je kindje door de stad lopen, ook terwijl het kindje slaapt. Onder de stoel is er iets slims ingebracht, namelijk een ruime bagagemand waar je van alles in kan stoppen. Je kan daar niet alleen de spullen van de baby in doen, maar natuurlijk ook de boodschappen als je dat van plan bent natuurlijk. De kinderwagen is te gebruiken voor baby’s en peuters en is van een hoge kwaliteit.
Meer informatie

Bugaboo Bee3 productinformatie

De Bugaboo Bee3 is een unieke ervaring op zich en is anders dan alle andere kinderwagens die er momenteel bestaan. Dit nieuwe en innovatieve product is een kwalitatieve kinderwagen dat nergens anders te verkrijgen is. Niet alleen is deze kinderwagen licht, maar ook snel en compact. Je hoeft niet voor elke fase van je kind een nieuwe kinderwagen aan te schaffen, deze groeit namelijk mee met je kind van baby tot peuter. Daarnaast is de kwaliteit zo hoog dat je deze kinderwagen makkelijk kan bewaren en kan gebruiken voor een nieuw kindje.

Eigenschappen:

  • Voor alle soorten ondergronden, voornamelijk bedoeld voor ouders die in de stad wonen
  • Zeer licht, makkelijk te gebruiken in het openbaar vervoer of makkelijk in de auto te stoppen
  • De Bugaboo Bee3 groeit mee met je kind, van baby tot peuter
  • Onder de stoel bevindt zich een ruime bagagemand, perfect dus voor de babyspullen of voor de boodschappen
  • Is eenvoudig op te vouwen tot een klein pakketje wat je overal kan opbergen

Foto’s Bugaboo Bee3

Als je nog niet genoeg hebt aan de informatie die hierboven staat, hebben we hieronder wat foto’s en een demo in de vorm van een video staan van de Bugaboo Bee3. Door de foto’s en de video te bekijken krijg je een beter beeld van hoe deze kinderwagen precies werkt. Je zal snappen waarom dit product alle centjes waard is.

Video Bugaboo Bee3

Als bovenstaande informatie je nog niet genoeg heeft opgeleverd, dan rest er nog maar een ding om te laten zien. En dat is natuurlijk een video van hoe dit eruit ziet, hoe je het kan gebruiken en wat de meerwaarde hiervan is. Hieronder staat dan ook een video van de Bugaboo Bee3. Veel plezier met kijken!

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Bugaboo Bee3
Sluiten