Petra
Petra Shops & reviews 1 May 2015

Top-6 kinderwagens reviews & tests

Een kinderwagen was vroeger maar een kinderwagen. Het voldeed al wanneer de kinderwagen kon rijden en je baby er in kon liggen zonder eigenlijk na te denken over de comfort van je baby. Met de huidige technologie en met de vooruitgang over het welzijn van je baby is alles anders geworden. Een kinderwagen is namelijk niet zomaar een kinderwagen meer, maar veel meer dan dat. Een kinderwagen moet namelijk over veel meer eigenschappen bestaan. Tegenwoordig zijn kinderwagens dan ook multifunctioneel en ook nog super modern. Ze kunnen eigenlijk je baby niet alleen op straat vervoeren, maar eigenlijk over wel.

Het is tegenwoordig een vervoersmiddel voor alles, dus niet alleen maar om te lopen. Zo kan je kinderwagens kopen die je uit elkaar kan halen en uiteindelijk ook als kinderzitje voor je auto kan gebruiken. Steeds meer wordt er naar dit soort types kinderwagens gekeken en is men ook bereid om meer te bepalen. Natuurlijk kijkt men ook naar het merk, aangezien het allemaal om het merk gaat en natuurlijk ook om de kwaliteit. Hieronder geven we een review van 6 kinderwagens. We vertellen je precies de plus en minpunten van deze kinderwagens.

Bugaboo

Bugaboo is een van de bekendere kinderwagen merken. Een van de bekendere modellen is de Bugaboo Cameleon. Dit is een geavanceerde model wat voorzien is van de beste snufjes.

kinderwagens bugaboo

De bugaboo is waarschijnlijk een van de beste aankopen die je kan doen als ouders zijnde. De bugaboo is namelijk niet alleen mooi, maar je loopt er ook nog eens graag mee rond en dat maakt deze kinderwagen echt ideaal. Je klapt de kinderwagen eenvoudig in waardoor je de kinderwagen snel kan vervoeren. Daarnaast is dit echt een heerlijk bedje voor je kindje. Wanneer je daarnaast ook nog eens de voetenzak hebt dan is die echt helemaal perfect voor je kindje, vooral wanneer het koud is. De voetenzak zorgt ervoor dat je baby het warm blijft hebben.

De kinderwagen is niet alleen geschikt om te gebruiken op de stoep of op de straat, maar ook door het bos rijd deze kinderwagen heerlijk.

Quinny kinderwagens

Dit zijn vooral kinderwagens die gemaakt zijn voor de stad.

Er zijn meerdere populaire modellen kinderwagens van dit merk, zo is er bijvoorbeeld de Quinny Moodd, Quinny Buzz Xtra, Quinny Zapp Xtra, Quinny Yezz. Al deze modellen hebben hun voor en nadelen en zijn ze geschikt voor verschillende situaties. Zoals het Quinny Moodd een geweldige kinderwagen is voor in de stad. Dankzij de technische snufjes is deze zo in en uitgeklapt, erg handig voor in de stad!

Koelstra kinderwagens

Dit merk is al tientallen jaren een begrip en staat bekend om de kwaliteit en interessante prijzen. Met de lichtgewicht combiwagens, comfortabele (tweeling)buggy’s en de diverse accessoires zijn ze zeker met hun tijd meegegaan en kun je bijna geen miskoop doen met een Koelstra kinderwagen!

Maclaren kinderwagens

Maclaren staat voor kwaliteit, de buggy’s zijn compact, veilig en erg functioneel. Bijna alle modellen hebben een 5-punts gordel wat zorgt voor extra veiligheid. Ook zijn de buggy’s makkelijk in elkaar te klappen wat het makkelijk maakt om op stap te gaan met je kleine!

Een Maclaren buggy wordt geleverd inclusief zonnescherm en een mand voor je boodschappen inclusief regenhoes. Dit maakt de buggy gelijk een complete aankoop waar je niets meer aan hoef te doen.

Joolz kinderwagens

Joolz is een jong bedrijf wat snel groeit. Zoals het bedrijf snel groeit, groeit jouw baby net zo hard en daar is bij Joolz aan gedacht, het product is namelijk ontworpen met de groei van je kind in gedachten. Dit maakt de kinderwagen erg comfortabel. Dankzij de verstel mogelijkheden kun je de kinderwagen precies zo instellen zoals dat gewenst is.

Joolz is gefocusd op positiviteit, wanneer je op hun site komt dan is dat ook het eerste wat je ziet. Ze willn bij Joolz dat ouder en kind een positieve mindset hebben en daar zijn ze mijn inziens erg in geslaagd.

Ben je op zoek naar een kinderwagen wat rekening houdt met de groei van je baby, wat gemakkelijk is te verstellen en wat een plezier is om te vervoeren? Dan is een Joolz kinderwagen iets voor jou!

Stokke kinderwagens

Ben je op zoek naar een luxe en functionele kinderwagen? Dan zou ik Stokke niet afflakken. Deze kinderwagens zijn innovatief, stijlvol en zeer functioneel. De Stokke Crusi, Xplory en Scoot bieden de beste bescherming voor je kindje en stimuleert de interactie tussen ouder en kind. Ook zijn er voldoende accessoires verkrijgbaar.

Of het nu gaat om een autostoeltje (IziSleep, IziGo), een kinderwagen (Scoot, Crusi, Xplory of Stokke Trailz), een kinderstoel (Stokke Tripp Trapp, Stokke Steps) of een wieg (Sleepi), Stokke heeft met al haar producten één doel voor ogen: de band tussen ouder en kind verstevigen.

Reageer op artikel:
Top-6 kinderwagens reviews & tests
Sluiten