Mama Cafes vieren Moederdag

Mama Cafés vieren Moederdag

In de week van Moederdag organiseren de Mama Cafés dit jaar een speciale Mama Café editie. Door het hele land heen zetten Mama Cafés de moeders bij hen uit de regio in het zonnetje door een zogenaamde Mama Verwendag te organiseren. Dit zijn feestelijke en gezellige activiteiten om moeders geheel volgens het gedachtegoed van Moederdag te verwennen. De Mama Verwendag wordt landelijk gecoördineerd door het Mama Café Netwerk.

De Mama Verwendag
Moederdag vindt dit jaar plaats op zondag 10 mei. In het kader van deze dag rondom het moederschap organiseren de Mama Cafés rondom deze datum een speciale editie om hun bezoekende mama’s flink in de watten te leggen. De activiteiten verschillen per locatie, maar bezoekers kunnen hierbij bijvoorbeeld denken aan een make-over door een schoonheidsspecialist, een speciale Moederdag workshop, speciale (gezonde) lekkernijen of de aanwezige van een masseuse. Uiteraard zijn alle activiteiten georganiseerd met het oog op de aanwezigheid van de jonge kinderen die meekomen met de moeders. Via de website www.mamacafenetwerk.nl kun je terugvinden welke Mama Cafés de Mama Verwendag organiseren.

Wat is een Mama Café
Het Mama Café heeft als doel om een laagdrempelige ontmoetingsplek te zijn voor kersverse ouders en hun kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Veel ouders hebben te maken met onzekerheden in de zo belangrijke eerste levensjaren van een kind. Door het samenbrengen en verbinden van ouders uit dezelfde regio ontstaat er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en vriendschap op te bouwen. Het Mama Café is een plaats waar je kan ontmoeten, samen spelen en gewoon even kan ontspannen.

Het Mama Café Netwerk
Het succesvolle concept van het Mama Café wordt in steeds meer steden georganiseerd. Het Mama Café Netwerk verbindt en ondersteunt deze lokale Mama Cafés. Daarnaast zet het netwerk zich in voor naamsbekendheid van de Mama Cafés zodat jonge ouders en hun kinderen weten wat een Mama Café is en waar die te vinden zijn!

Reageer op artikel:
Mama Cafes vieren Moederdag
Sluiten