Petra
Petra Shops & reviews 12 Feb 2015

Storksak luiertas

Als je vaak een wandeling maakt met de kinderwagen met je kind, dan weet je natuurlijk dat je alle nodige spullen mee moet nemen. Dit kan bijvoorbeeld eten zijn voor als je baby honger krijgt, maar het kan ook een speeltje zijn dat je kindje bezig zal houden tijdens de wandeling. Hetzelfde geldt voor het reizen. Je zorgt er voor dat als je niet thuis bent en je kind mee hebt dat je alle babyspullen meeneemt. Maar het is niet zo handig om alles los mee te nemen of alles in een normale tas, want dan ben je het overzicht kwijt en weet je niet waar bepaalde dingen liggen.

Het merk Storksak heeft hier iets unieks op bedacht, namelijk een luiertas. Deze tas is niet alleen bedoeld voor luiers, maar ook voor alle andere babyspullen. Zoals je kan zien is het een hippe luiertas en het is ook te gebruiken als gewone handtas.

1. Storksak luiertas

Storksak luiertasDe Storksak luiertas is een van de hipste en uniekste luiertassen van dit moment. Naast de hippe tas krijg je bij deze tas ook nog eens een verschoningsmatje, een flessenhouder en een fopspeen tasje. Daarbij krijg je ook nog eens een geïsoleerd tasje voor natte items, zoals een flesje, voedsel of doekjes. Als je deze tas niet wil dragen als schoudertas kan je deze ook hangen aan de kinderwagen. Het is een hele ruime tas en de naam luiertas is dan ook niet echt gepast. Je kan het beter een verzorgingtas noemen, aangezien hier alle babyspullen in kunnen en niet alleen de luiers.

[dfrcs name=”storksak luiertas”]

Storksak luiertas productinformatie

Het is vanzelfsprekend dat je je baby goed moet verzorgen en om je baby goed te verzorgen heb je natuurlijke alle spullen nodig. Wanneer je op reis bent is de Storksak luiertas de ideale tas om al je babyspullen in mee te nemen. De luiertas is voorzien van een verschoningsmatje, acht handige opbergvakken en je krijgt ook nog eens twee extra tasjes. Het ene tasje is bedoeld voor de fopspeen en de ander om natte items in mee te nemen, bijvoorbeeld het flesje van je kindje. Als je geen zin hebt om deze tas om je schouder te dragen dan kan je dankzij de hendels deze makkelijk aan de kinderwagen hangen. De tas is zeer licht van gewicht en is heel ruim.

Eigenschappen:

  • Bij deze tas krijg je nu ook een fopspeen tasje en een geïsoleerd tasje voor bijvoorbeeld het flesje van je kindje en voedsel.
  • Daarnaast krijg je ook nog eens een gratis verschoningsmatje
  • Heel licht van gewicht en makkelijk op te bergen
  • Gemaakt van nylon
  • Hele ruime opbergvakken en ruimte voor alle babyspullen

Foto’s Storksak luiertas

Je kan natuurlijk de productinformatie hierboven lezen, maar hoeveel wijzer word je daar nu van als je geen foto van de luiertas ziet? Helemaal niet dus. Hieronder hebben we dan ook een goede foto staan van hoe de tas eruit ziet.

 

Video Storksak luiertas

Heb je nog steeds geen goed beeld gekregen van deze verzorgingstas na het zien van de foto hierboven? Geen punt, hieronder staat een video met uitleg wat de tas allemaal kan en hoe de tas er natuurlijk in het echt uit ziet. Veel plezier met kijken!

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Storksak luiertas
Sluiten