Petra
Petra Shops & reviews 1 Feb 2015

Stokke prampack reistas

[dfrcs name=”stokke prampack”]

Als je een baby hebt en op reis wil of bijvoorbeeld bij je ouders op bezoek wil, dan is het natuurlijk wel handig dat je je kinderwagen meeneemt. Je kan je baby namelijk niet alleen binnen laten, maar het is ook belangrijk om je baby wat frisse lucht te geven door een wandeling te maken. Als je op reis gaat is het natuurlijk niet makkelijk om je hele kinderwagen mee te nemen, dan is het verstandig dat je je kinderwagen inklapt en in een tas doet. Het merk Stokke heeft daar gelukkig, zoals altijd, iets op bedacht. Met de prampack reistas kan je namelijk de meeste kinderwagens meenemen door ze in te klappen en in de reistas te stoppen. 99% van de standaard kinderwagens past in deze reistas. Dus geen gesjouw meer, maar alles makkelijk in een tas meenemen naar de je bestemming.

1. Stokke prampack

Stokke prampack reistasDe Stokke prampack is een innovatieve reistas van het merk Stokke en beschikt over wielen zodat je makkelijker op reis kan met je baby door de kinderwagen mee te nemen. De reistas is geschikt voor alle soorten kinderwagen, dus niet alleen van het merk zelf. Gebruik je de tas niet? Dan kan je die eenvoudig oprollen en ergens in een la of kast bewaren. Als je op reis gaat wil je natuurlijk niet dat je kinderwagen beschadigd raakt, het is daarom belangrijk om die te beschermen. Dat doe je door deze unieke en innovatieve tas. Dankzij de wielen waarover deze reistas beschikt hoef je de tas ook niet te dragen, maar kan je deze rijden zoals een koffer.

Stokke prampack productinformatie

De Stokke prampack reistas is een universele reistas met wielen waarin je je kinderwagen makkelijk kan meenemen als je op reis gaat of bij je ouders een nachtje gaat slapen. Deze is niet alleen voor het merk, maar voor 99% van alle kinderwagens te gebruiken. Als je besluit om de tas niet te gebruiken, dan kan je die eenvoudig oprollen en ergens bewaren of meenemen. Naast de normale kinderwagens kunnen ook 30% van de duowagens/tweelingenwagens in deze reistas.

Eigenschappen:

  • Het is een universele reistas, dus niet alleen voor Stokke kinderwagens
  • Het geeft een optimale bescherming aan je kinderwagen
  • Met wielen, dus niet meer dragen maar rijden
  • Eenvoudig op te rollen als je hem niet gebruikt en dus ook eenvoudig op te bergen

Foto’s Stokke prampack

Het is belangrijk om eerst te zien hoe deze prampack reistas eruit ziet voordat je besluit om hem aan te schaffen. Hieronder staan dan ook verschillende foto’s van deze reistas. Hier kan je zien dat de tas makkelijk is op te rollen en groot genoeg is om een kinderwagen te dragen. Heel comfortabel, heel eenvoudig en dus optimaal voor de bescherming van je wagen.

Video Stokke prampack

De foto’s die hierboven staan geven natuurlijk niet een al te geweldig beeld van de reistas. Je ziet namelijk niet hoe groot de tas is en hoe makkelijk je de kinderwagen erin kan stoppen. Om echt een goed beeld te krijgen hebben we hieronder een video geplaatst waar je het nu van dit product in zal zien. Je zal zien hoe je de kinderwagen erin kan krijgen en hoe makkelijk het is om deze tas te gebruiken.

[yasr_overall_rating]