Petra
Petra Shops & reviews 1 Feb 2015

Joolz Day meerijdplankje

Als je een kinderwagen hebt, waar ik natuurlijk wel van uit ga, dan herken je vast wel die lange wandelingen met je baby in de kinderwagen en een kindje die al kan lopen. Na een tijdje gelopen te hebben zal hij of zij echt heel moe worden en wil dan opgetild worden, maar hoe doe je dat dan? Je kan natuurlijk niet de rest van de wandeling je kind dragen en daarnaast ook nog je kinderwagen duwen. Het merk Joolz heeft daar gelukkig wat op bedacht en dat is maar goed ook. Het merk heeft namelijk het meerijdplankje bedacht dat je kan bevestigen aan je kinderwagen. Als je kindje moe wordt kan hij of zij op het plankje staan en meerijden met de kinderwagen. Handig hè? Dit plankje is heel eenvoudig te bevestigen en daarom is dit dus echt een must have voor vrouwen die van een wandeling houden met de kinderwagen.

1. Joolz Day meerijdplankje

Joolz meerijdplankjeHet Joolz Day meerijdplankje, van het merk Joolz, is een ideaal accessoire dat je kan bevestigen aan je Joolz kinderwagen. Wanneer je kindje die kan lopen moe is tijdens een lange wandeling met de kinderwagen waar je baby in zit, dan kan je deze makkelijk bevestigen aan de kinderwagen en je kindje erop laten meerijden. Niet alleen zorgt dit ervoor dat je je kind niet hoeft te dragen, maar dit zorgt ook nog eens voor een enorme plezier. Naast dat het comfortabel en ruim is is dit plankje ook nog eens makkelijk te bevestigen.
Meer informatie

Joolz meerijdplankje productinformatie

Het Joolz meerijdplankje is het ideale vervoersmiddel voor je kindje tijdens een lange wandeling. Je kent het natuurlijk wel wanneer je een lange wandeling maakt met de kinderwagen en je andere kind moe is van het lopen. Dan wil je natuurlijk niet de rest van de wandeling het kindje dragen of elke keer een langdurige stop maken. Het merk heeft daar dan ook iets slims op bedacht. Met het meerijdplankje kan je kindje meerijden met de kinderwagen, zonder enig probleem. Dit plankje is eenvoudig te bevestigen.

Eigenschappen:

  • Jouw kind kan makkelijk en comfortabel met de kinderwagen meerijden
  • Afmetingen: 38,5 x 37 x 20 cm
  • Kinderwagen kan met dit plankje worden ingeklapt
  • Nooit meer je kindje hoeven te dragen tijdens een lange wandeling en nooit meer lang stoppen. Laat je kindje genieten door mee te rijden!
  • Slecht wegdek of een bocht nemen is geen probleem
  • Heel makkelijk en handig op te bergen als je dit niet nodig hebt

Foto’s Joolz meerijdplankje

Is bovenstaande informatie nog niet duidelijk genoeg en wil je weten hoe dit plankje eruit ziet? Hieronder zie je wat foto’s van hoe dit plankje eruit ziet en hoe ruim het is. Zoals je kan zien is dit plankje zeer ruim en comfortabel voor je kindje om op te staan. Is hij of zij dus moe tijdens een lange wandeling? Geen punt, laat hem of haar lekker meerijden op dit plankje. Gegarandeerd plezier voor je kindje.

 

Reageer op artikel:
Joolz Day meerijdplankje
Sluiten