Petra
Petra Shops & reviews 7 Feb 2015

Quinny Zapp voetenzak

Als moeder (of als vader) wil je natuurlijk alleen het allerbeste voor je baby en daar komt alles bij kijken. Of het nu de kinderkamer is of de beste kinderwagen, je probeert zo goed mogelijk voor je kindje te zorgen. Wanneer je een Quinny Zapp buggy hebt dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat je kindje zo beschermd mogelijk is tijdens het maken van een wandeling. Tijdens de zomer wil je namelijk dat je kindje beschermd wordt tegen de UV- en zonnestralen en in de winter wil je dat je kindje beschermd is tegen de kou. Het merk Quinny heeft gelukkig aan alles gedacht. Wanneer je toch die wandeling wil maken in de winter is het belangrijk dat je kindje zo warm mogelijk blijft, aangezien hij of zij nog niet gewend is aan de kou. Het merk heeft dan ook een voetenzak op de markt gebracht. Deze voetenzak kan je in de buggy leggen en vervolgens kan je je kindje in de voetenzak leggen en dichtmaken. Heerlijk warm, maar toch altijd nog een fris windje zodat je kindje het niet te warm krijgt!

1. Quinny Zapp voetenzak

Quinny Zapp voetenzak blauwDe Quinny Zapp voetenzak is het perfecte middel om je kindje warm te houden in de buggy tegen de kou en de wind. Dankzij de ritssluiting kan je je kindje helemaal afsluiten van de kou en de wind en daarnaast is er ook nog een flap die je hoger kan zetten wanneer het echt niet meer draagbaar is voor je kindje. Je kindje zit in deze voetenzak altijd warm en geborgen en zal helemaal niets merken van het weer buiten. Daarnaast is er ook gedacht aan de veiligheid van je kind. Deze voetenzak voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen, waardoor het dus een veilige voetenzak is.
Meer informatie

Quinny Zapp voetenzak productinformatie

De Quinny Zapp voetenzak is geweldig om je kindje warm te houden in de Quinny wandelwagen. Hieronder vallen de Zapp Xtra, Zapp, Buzz, Buzz Xtra en Moodd. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je kindje het koud gaat krijgen tijdens een wandeling of een reis, want dit zorgt ervoor dat je kindje ten alle tijden warm blijft. Dit is heel belangrijk, aangezien je kind nog niet gewend is aan de kou en hier nog aan moet wennen. Het blootstellen aan de kou kan nare gevolgen hebben voor de baby.

Eigenschappen:

  • Heel warm en zeer comfortabel
  • Je kan dit gebruiken voor kinderen van 0 jaar tot en met 3,5 jaar
  • De voetenzak is voorzien van een ritssluiting
  • De voetenzak is voorzien van een flap die je kan verhogen voor extra warmte
  • Gemaakt volgens Europese veiligheidsnormen, volkomen veilig voor je baby dus

Foto’s Quinny Zapp voetenzak

Heb je geen idee hoe de voetenzak eruit ziet en zou je graag een beeld daarvan willen krijgen? Hieronder vind je verschillende versies en kleuren van deze voetenzak. Je kan dus ook nog eens kijken welke kleur het beste bij je wagen past of bij het geslacht van je kindje.

Video Quinny Zapp voetenzak

Heb je nog niet genoeg gezien en geven de foto’s volgens jou geen goed beeld van deze voetenzak? Hieronder hebben we een instructievideo gevonden van de Quinny Zapp voetenzak dat precies laat zien hoe je deze kan gebruiken. Dit geeft een nog beter beeld!

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Quinny Zapp voetenzak
Sluiten