Petra
Petra Shops & reviews 2 Feb 2015

Quinny voetenzak

Wanneer het winter is krijg je vaak geen goed gevoel om met je kind te gaan wandelen, aangezien je bang bent dat je kindje het koud gaat krijgen. Het is waar dat kinderen veel gevoeliger zijn voor kou dan volwassenen en het is daarom ook heel belangrijk om je baby warm te houden tijdens een wandeling in de kou. Helaas is het niet makkelijk om dit voor elkaar te krijgen. Gelukkig heeft het merk Quinny daar iets op bedacht. Quinny heeft namelijk een voetenzak op de markt gebracht die ervoor zorgt dat je kindje lekker warm blijft wanneer je een wandeling in de winter maakt. Je plaatst je kind namelijk in de voetenzak en doet de rits dicht. Je kindje krijgt het dan niet alleen warm, maar heeft het ook nog eens zeer comfortabel. Je hoeft ook niet bang te zijn dat het te warm is, aangezien het voorzien is van ventilatie.

1. Quinny voetenzak

Quinny voetenzakDe nieuwe Quinny voetenzak is speciaal gemaakt voor ouders die graag in de kou of bij ee harde en koude wind een wandeling willen maken met de baby. Niet alleen heeft je baby het warm door de fleece voering, maar ligt hij of zij ook nog eens heel comfortabel. De voetenzak voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor de veiligheid van je kind. De voetenzak is geschikt voor kinderen van 0 tot 3,5 jaar oud.
Meer informatie

Quinny voetenzak productinformatie

Door deze voetenzak word je kindje optimaal beschermd in de Quinny kinderwagen en is bestemd voor het koude weer en de harde en koude wind die waait in Nederland. Daarnaast beschikt deze voetenzak over een ritssluiting en openingen voor de gordels. Het is heel makkelijk om de zak open te krijgen en je kindje er snel in te stoppen tegen de kou. Daarnaast kan je ervoor zorgen dat je kindje het nog warmer heeft door de flap hoger te zetten. Je kindje zit dan verborgen onder de voetenzak zodat de koud niet door de huid van je kind bijt.

Eigenschappen:

  • Voor een warme en comfortabele wandeling in de kou en wind
  • Voorzien van een ritssluiting
  • Voor kinderen van 0 tot 3,5 jaar oud
  • Gevoerd met fleece materiaal
  • Voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen en is dus volledig veilig voor je kind

Foto’s Quinny voetenzak

Als je nog niet genoeg hebt aan de informatie die hierboven staat, hebben we hieronder wat foto’s en een demo in de vorm van een video staan van de Quinny voetenzak. Door de foto’s en de video te bekijken krijg je een beter beeld van hoe deze voetenzak precies werkt. Je zal snappen waarom dit product alle centjes waard is.

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Quinny voetenzak
Sluiten