Petra
Petra Shops & reviews 5 Feb 2015

Joolz luiertas

Wanneer je besluit om een reis te maken, een wandeling te maken of in ieder geval buiten huis te gaan met je baby, dan is het natuurlijk verstandig om al de babyspullen mee te nemen. Dit zorgt er namelijk voor dat je je baby goed verzorgd en dat is ook nodig. De baby heeft veel spullen nodig, maar de belangrijkste zaken zijn toch het eten, de kleertjes en heel veel luiers. Maar het is natuurlijk niet zo handig om dat allemaal in je hand, auto of in de kinderwagen mee te nemen. Dat kan en moet makkelijker. Het merk Joolz heeft daar iets slims op bedacht, namelijk een Joolz luiertas. Deze luiertas is zo gemaakt dat je al je babyspullen makkelijk in deze tas kan meenemen. Elk iets heeft haar eigen vak en dat is ook precies de bedoeling. Je wil namelijk weten waar alles ligt om je kindje zo snel mogelijk te verzorgen.

1. Joolz luiertas

Bugaboo Bee3De Joolz luiertas is niet alleen een tas voor luiers, maar het is een algemene verzorgingstas waar je onder andere je luiers in kwijt kan. Naast de luiers kan je natuurlijk veel andere zaken kwijt, zoals een thermosfles, kleertjes en nog veel meer babyspullen die nodig zijn om je kind zo goed mogelijk te verzorgen. Niet alleen kan je deze aan de kinderwagen hangen, maar je kan deze ook nog eens als een schoudertas gebruiken. Het is belangrijk dat wanneer je op reis bent of ergens in de stad bent samen met je kindje, dat je alles gereed hebt als je kindje honger heeft of een nieuwe luier nodig heeft. Deze luiertas zorgt ervoor dat je alles makkelijk kan meenemen en ten alle tijden kan raadplegen.
Meer informatie

Joolz luiertas productinformatie

Ondanks dat de Joolz tas als luiertas wordt bestempeld, is het wel degelijk meer dan een luiertas. Je kan in deze tas namelijk niet alleen je luiers kwijt, maar eigenlijk alles wat je nodig hebt om je baby te verzorgen. Zo zijn er verschillende opbergvakken, voor onder andere een thermosfles. Daarnaast denkt het merk ook aan jou, aangezien er een special vak is voor je smartphone. Je hoeft je dus zeker geen zorgen te maken bij het aanschaffen dat dit alleen bedoeld is voor luiers. Naast de ruime tas is dit ook een lichte tas die je overal mee kan nemen. Heb je de tas even niet nodig? Dan kan je die makkelijk oprollen en opbergen in een kast of in een la. Daarnaast hoef je niet steeds te stoeien met een rits, aangezien er bij deze tas gebruik wordt gemaakt van een magneetsluiting. Heel makkelijk op en dicht te doen dus!

Eigenschappen:

  • Deze tas is voorzien van een magneetsluiting
  • Heel licht, dus makkelijk te dragen
  • Opbergvakken voor ieder wat wils, ook voor je smartphone
  • Thermovakken voor je thermosfles

Foto’s Joolz luiertas

Als je nog niet genoeg hebt aan de informatie die hierboven staat, hebben we hieronder wat foto’s  staan van de soorten Joolz luiertas. Door de foto’s bekijken krijg je een beter beeld van hoe deze bekleding precies werkt. Helaas hebben we op dit moment geen foto’s van hoe de tas er van binnenuit ziet, maar daar werken we hard aan. De tas is heel ruim en heeft verschillende opbergvakken zoals hierboven al is aangegeven.

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Joolz luiertas
Sluiten