Petra
Petra Shops & reviews 9 Feb 2015

Prenatal voetenzak

In Nederland kennen we het gros van het jaar slecht weer en voornamelijk de harde wind en natuurlijk de koude temperatuur. We zijn het onderhand eigenlijk wel gewend en als we dan zon zien, dan zijn we natuurlijk blij. Wanneer je echter een wandeling wil maken met de kinderwagen is het niet zo vanzelfsprekend om met je baby in de kou te gaan of als het hard waait. Je baby kan daar namelijk niet goed tegen en kan hier zelfs ziek van worden. Maar hoe ga je dan ooit uit huis? Prenatal heeft daar iets op bedacht, net als alle andere merken. Prenatal heeft namelijk een universele voetenzak op de markt gebracht wat bedoeld is voor de kinderwagen en de buggy. Door de warme voering kan je altijd een wandeling maken, aangezien je je kindje hierin verstopt en hij of zij het altijd warm zal hebben. Je hoeft nooit meer bang te zijn om een wandeling te maken, want je weet nu dat je baby veilig is voor de kou en de wind.

1. Prenatal voetenzak

Prenatal voetenzakDe Prenatal voetenzak is een unieke en moderne voetenzak die ook nog eens universeel is. Met universeel bedoelt het merk dat je de voetenzak kan gebruiken voor alle merken, maar daarnaast kan je deze ook gebruiken voor zowel een kinderwagen als een buggy. Heel handig. Als je kijkt naar de andere merken kom je veel duurder uit bij het kopen van een voetenzak, terwijl je dezelfde kwaliteit ontvangt. Het is belangrijk om zo goed mogelijk voor je baby te zorgen, dat hoef ik jou natuurlijk niet te vertellen. Tijdens de winter en tijdens de harde wind is het daarom verstandig om je baby zo goed mogelijk te beschermen in de kinderwagen. Door deze voetenzak houd je je kind niet alleen warm, maar bescherm je je kind tegen allerlei weersomstandigheden.
Meer informatie

Prenatal voetenzak productinformatie

Zoals eigenlijk hierboven al is vermeldt is dit unieke product een van de goedkoopste voetenzakken die je kan vinden. Naast de voordelige prijs, is dit ook nog eens van een goede kwaliteit. De meeste voetenzakken zijn alleen voor een bepaald merk, maar deze is universeel te gebruiken, dus voor elk merk. Daarnaast is de zak niet alleen te gebruiken voor de kinderwagen, maar ook nog eens voor de buggy. Je hebt dus oneindig veel opties met deze voetenzak die lekker warm en comfortabel voor je baby is. Als je een wandeling wil maken in de winter dan is dit zeker een aanrader om aan te schaffen.

Eigenschappen:

  • Het gaat hier om een universele voetenzak
  • Geschikt voor zowel de kinderwagen als een buggy
  • Lengte: 105 centimeter
  • Binnen- en buitenvoering: 100% polyamide

Foto’s Prenatal voetenzak

Het is natuurlijk heel anders als je iets over een product leest, maar het product niet te zien krijgt. Daarom hebben we hieronder een foto van de voetenzak. Op deze foto kan je precies zien hoe de voetenzak eruit ziet en hoe je het kan gebruiken. Helaas hebben we op dit moment niet meer foto’s of een video beschikbaar, maar in de toekomst zullen we deze zeker toevoegen.

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Prenatal voetenzak
Sluiten