Petra
Petra Shops & reviews 9 Feb 2015

Prenatal luiertas

Je baby heeft natuurlijk een goede zorg nodig en om een goede zorg te leveren is een van de belangrijkste dingen dat je alle spullen hebt die je baby nodig kan hebben. Dan gaat het natuurlijk niet alleen om de luiers, maar ook aan speeltjes en andere dingen waar je baby plezier aan kan beleven. Wanneer je echter op reis bent of een wandeling wil maken met de kinderwagen, dan kan je natuurlijk niet alles in je handen of in de kinderwagen meenemen. Wat als je kindje nu huilt en honger heeft? Het is daarom belangrijk om bijvoorbeeld ook een thermosfles bij te hebben om melk te kunnen geven. Daar heeft het merk Prenatal iets op bedacht, namelijk de luiertas.

De luiertas, wat eigenlijk een vreemde naam is, is niet alleen bedoeld voor luiers maar eigenlijk voor alle benodigdheden om je kindje goed te verzorgen wanneer je niet thuis bent. De luiertas heeft namelijk plek voor alle belangrijke dingen die je baby nodig zal hebben.

1. Prenatal luiertas (inclusief verschoningsmatje, fleshouder en etui)

Prenatal luiertasDe Prenatal luiertas is, zoals eigenlijk al vermeldt, een goedkope maar kwalitatief hoge voetenzak die je kan gebruiken voor je kindje om hem of haar warm en comfortabel te houden tijdens een wandeling met de kinderwagen of buggy. Deze zak is een garantie voor het verwarmen van je kindje en dat is belangrijk in koude tijden. Dit is dan ook echt een must om aan te schaffen als je ervoor wil zorgen dat je kindje niet ziek wordt door de kou en de harde wind. Je kindje is namelijk nog niet veel gewend en kan dan ook niet zoals volwassenen snel wennen aan de koude omgeving.
Meer informatie

Prenatal luiertas productinformatie

Niet alleen heeft deze luiertas ruimte voor de luiers, maar eigenlijk voor alle benodigdheden voor de baby. Er zijn aparte opbergvakken voor bijvoorbeeld een fleshouder. Deze tas is voorzien van hanglussen, waardoor je de tas dus makkelijk aan de kinderwagen kan hangen. Je hoeft dus niet meer alles te sjouwen, dus lekker gemakkelijk. Mocht je de luiertas even niet meer nodig hebben, dan kan je deze ook gebruiken als handtas om spullen van jezelf erin te bewaren. Een extra handtas kan namelijk altijd van pas komen.

Eigenschappen:

  • Je krijgt bij deze luiertas gratis een verschoningsmatje, fleshouder en etui
  • Materiaal: PU leer
  • Is voorzien van handige opbergvakken voor alle benodigdheden van de baby
  • Heeft handige ophanglussen. Je kan deze tas dus ophangen aan je kinderwagen

Foto’s Prenatal luiertas

Je kan natuurlijk de productinformatie hierboven lezen, maar hoeveel wijzer word je daar nu van als je geen foto van de luiertas ziet? Helemaal niet dus. Hieronder hebben we dan ook een goede foto staan van hoe de luiertas eruit ziet. Op dit moment hebben we helaas geen video van de luiertas, maar daar zijn we druk mee bezig.

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Prenatal luiertas
Sluiten