Petra
Petra Shops & reviews 10 Feb 2015

Chicco wipstoel

Het is in veel situaties handig om en wipstoel te hebben voor je baby. Wanneer je baby actief is en graag wil spelen kan je de baby in de wipstoel zetten en tegelijkertijd spelen met de baby. Zo kan je er zeker van zijn dat je baby niet valt en goed vast zit. Je hoeft dan niet constant op de baby te letten, maar kan er vanuit gaan dat hij of zij veilig vast zit. Daarnaast kan een wipstoel ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Zo kan je je baby in de wipstoel zetten om hem of haar rustig te krijgen door wiebelende bewegingen te maken. Het is natuurlijk wel belangrijk om de stoel op een goede ondergrond te zetten, dus een stabiele.

Daarnaast is het ook handig om een wipstoel te hebben, aangezien je baby het niet fijn vind om op een plek te liggen. Zo kan je je baby laten wennen aan andere plekken en dit is ook fijner en comfortabeler voor de baby.

1. Chicco wipstoel

Chicco wipstoelDe Chicco wipstoel is niet zomaar een wipstoel, maar een wipstoel die ook nog eens meegroeit met je baby. Daarnaast is het ook nog eens een veilig stoeltje waar je baby in kan ontsnappen en ook nog eens veilig in kan liggen. De hoofdsteun van de stoel is in hoogte verstelbaar en daardoor dus geschikt voor een kind dat groeit. Je kan dus de geschikte positie instellen zodat je zeker weet dat je baby geen last heeft van een kleine wipstoel. Hierdoor kan je met je baby spelen, terwijl je weet dat je baby veilig en vast in de stoel zit.

[dfrcs name=”chicco wipstoel”]

Chicco wipstoel productinformatie

Wanneer je kindje wakker is en graag wil spelen dan wil je als ouder zijnde natuurlijk ten alle tijden spelen. Soms heb je echter ook andere dingen die je wil doen en kan je niet constant op je kindje letten. Wanneer de baby dan los ergens zit of ligt, dan kan de baby zomaar vallen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Door de baby in een wipstoel te zetten, dus de Chicco wipstoel, kan je en met de baby spelen en verzekerd zijn dat je baby veilig vast zit.

Eigenschappen:

  • Je baby zit goed vast en veilig vast dankzij de 3-puntsgordel
  • Je kan de speelboog ten alle tijden verzetten, dus ook goed voor een groeiende baby
  • Je kan deze wipstoel gebruiken tot je kind 9 kilo weegt
  • De rugleuning is in 4 standen te verstellen
  • Je kan de stoel inklappen en makkelijk meenemen of ergens opbergen

Foto’s Chicco wipstoel

Je kan natuurlijk de productinformatie hierboven lezen, maar hoeveel wijzer word je daar nu van als je geen foto van de Chicco wipstoel ziet? Helemaal niet dus. Hieronder hebben we dan ook een goede foto staan van hoe de stoel eruit ziet.

Video Chicco wipstoel

Een veel beter beeld krijgen? Nou, hieronder hebben we een korte video van hoe de wipstoel eruit ziet. Helaas kan je in de video niet zien hoe je de stoel kan verstellen, maar het is allemaal mogelijk zoals hierboven is uitgelegd.

Reageer op artikel:
Chicco wipstoel
Sluiten