Petra
Petra Blog 13 Dec 2011

Gezinsrekening van SNS

Advertorial

SNS Bank heeft de betaalrekening SNSBetalen geïntroduceerd. Deze rekening is uitermate geschikt voor gezinnen.

Wat zijn de voordelen?

  • 1,25% rente op je saldo tot 5000 euro
  • Een tweede pas
  • Online huishoudboekje.

Al deze voordelen maken SNSBetalen de meeste complete rekening voor gezinnen. Jij en je partner hebben ieder een eigen pas en het huishoudboekje kun je naar hartenlust gebruiken om al je inkomsten en uitgaven elke maand goed bij te houden. Het klinkt misschien ouderwets, maar is heel handig. Zo voorkom je dat je meer uitgeeft dan nodig is.

Overstappen
Dit is bij SNS Bank heel makkelijk. De eerste stap is het openen van een nieuwe betaalrekening van SNSBetalen. Dat kan bij SNS Bank binnen 3 minuten. Daarna vul je het speciale overstapformulier in en stuur je dit op. Het overstapteam van SNS Bank ontvangt dit formulier en helpt jou met de overstap door veel regelwerk uit handen te nemen. Zo worden bijvoorbeeld de bij- en afschrijvingen automatisch over gezet.

Wat je niet moet vergeten
Wat je wel moet doen, is alle personen en bedrijven waarvan je maandelijks geld krijgt van jullie nieuwe rekeningnummer op de hoogte brengen.

Sparen voor je kinderen
Vergeet ook niet om te sparen voor je kindje. Dit is erg belangrijk voor de toekomst. Er zijn verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Je kunt een gewone spaarrekening openen en zelf bepalen wanneer je welk bedrag wilt sparen. Zit je eens krap, dan spaar je tijdelijk gewoon wat minder of helemaal niet. Dit kan nadelig werken voor mensen die het moeilijk vinden een spaardiscipline op te brengen. Ook is de rente op lange termijn vaak wat minder gunstig vergeleken met een spaarregeling met een ‘vaste’ bijdrage. SNS Bank heeft verschillende rekeningen om geld te sparen voor kinderen. Bijvoorbeeld voor de studie. Of om je kind af en toe een bedrag cadeau te doen.
 

Reageer op artikel:
Gezinsrekening van SNS
Sluiten