Petra
Petra Shops & reviews 14 Feb 2015

Mutsy voetenzak

Het is belangrijk dat je een paar keer per week een wandeling maakt met je baby in de kinderwagen, ongeacht de weersomstandigheden. Daarnaast zijn er veel ouders die graag op reis willen met de baby en ervoor willen zorgen dat de baby zo goed mogelijk wordt verzorgd tijdens deze reis. Maar hoe doe je dat nou als het koud is en je je baby mee moet nemen? Hoe kan je je baby bijvoorbeeld warm in de kinderwagen houden? En hoe in de auto?

Mutsy heeft een leuke aanbieding met een voetenzak. Een voetenzak is eigenlijk een zak groot genoeg voor je baby waar je je baby in kan stoppen. De voetenzak kan je vervolgens dichtritsen. De binnenvoering is heel warm en comfortabel voor je baby en je baby zal dan ook nog last hebben van de kou.

1. Mutsy voetenzak

Mutsy voetenzakDe Mutsy voetenzak is een hippe, mooie en warme voetenzak perfect voor ouders die graag een wandeling met de baby willen maken of op reis willen gaan met de baby. Je baby zal het niet alleen warm hebben, maar ook nog eens comfortabel. Deze voetenzak is niet alleen te gebruiken voor de kinderwagen of buggy, maar ook voor de autostoel. Daarnaast heeft deze voetenzak gaten waar de gordels doorheen kunnen zodat je zeker weet dat je baby vast zit en niet kan vallen of iets dergelijks. Wil je dus graag op reis of wil je graag een wandeling maken met de kinderwagen of de buggy in de winter? Dan is deze voetenzak van Mutsy de perfecte oplossing.
Meer informatie

Mutsy voetenzak productinformatie

Het is natuurlijk belangrijk dat je je baby de goede zorg biedt, ook tijdens de winter. Deze voetenzak is de ideale oplossing om je baby zo warm en comfortabel mogelijk te hebben. Van binnen is de voetenzak gevoerd met een fleece stof wat er dus voor zorgt dat je baby het warm krijgt. Daarnaast beschikt deze zak over gaten, waardoor je de baby makkelijk vast kan zetten met de gordels van de kinderwagen, buggy of autostoel. Je bent er dus voortaan zeker van dat je baby goed vastzit.

Eigenschappen:

  • Binnenzijde gevoerd met fleece
  • Kan gewassen worden op 30 graden
  • Met praktische gaten voor de gordel

Foto’s Mutsy voetenzak

De productinformatie die hierboven staat geeft natuurlijk veel informatie over de voetenzak. Wanneer je echter nog een beter beeld wil van hoe de zak eruit ziet en wat je er precies mee kan dan heb je natuurlijk foto’s nodig. Hieronder staat de Mutsy voetenzak in verschillende kleuren

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Mutsy voetenzak
Sluiten