Petra
Petra Shops & reviews 13 Feb 2015

Lief verzorgingstas

Als ouder heb je het beste met je kind voor en wil je ervoor zorgen dat je baby niets tekort komt. Wanneer je thuis bent heb je alles bij de hand en hoef je maar op te staan om iets te pakken, maar wanneer je op reis bent of een wandeling maakt met de kinderwagen is dat natuurlijk wel even anders. Je bent niet thuis en je moet het dus doen met de spullen die je bij je hebt. Hoe zorg je er dan voor dat je niets vergeet en dat je dus alle babyspullen bij je hebt die je kindje nodig heeft? Het merk Lief! heeft daar een mooie, hippe en ruime verzorgingstas voor bedacht.

Maar wat is een verzorgingstas eigenlijk? Een verzorgingstas is eigenlijk een tas waar je alle benodigde babyspullen in kan bewaren en is perfect voor ouders die op reis gaan of een korte/lange wandeling willen maken met de kinderwagen. Je baby heeft tussendoor altijd iets nodig, of dat nu voedsel is of iets anders. Dankzij het meenemen en organiseren van de babyspullen in de verzorgingstas is dit veel makkelijker geworden.

1. Lief! verzorgingstas

Lief verzorgingstasDe Lief! verzorgingstas is een van de hipste en beste verzorgingstassen die er momenteel zijn. Dankzij de handige opbergvakken en de grote ruimte in de tas zelf kan je de spullen van je baby goed organiseren en weet je precies waar alles is. Als je op reis gaat hoef je niet meer alles los mee te nemen, maar kan je alles netjes opbergen in deze handige tas. Je kan deze tas gebruiken als schoudertas als je op reis gaat of hangen aan de kinderwagen als je besluiten om een korte of lange wandeling te maken. Bij het aanschaffen van deze verzorgingstas krijg je nu ook gratis een verschoningsmatje.
Meer informatie

Lief! verzorgingstas productinformatie

Deze Lief! verzorgingstas is alles wat je voortaan nodig hebt om je babyspullen altijd bij de hand te hebben. Of je nu op reis gaat of een wandeling maakt met de baby in de kinderwagen, hij of zij zal niets tekort komen. De tas heeft niet alleen handige opbergvakken buiten, maar ook nog eens vakken in de tas. De draagriem van deze tas is ook nog eens verstelbaar en verwijderbaar, dus je kan deze tas op allerlei manieren dragen of laten hangen.

Eigenschappen:

  • Bij deze tas krijg je nu ook gratis een verschoningsmatje
  • Binnenzijde met twee grote steekzakken
  • Ook een grote ritsvak in de binnenzijde
  • Twee goed afsluitbare vakken aan de voorkant
  • De draagriem is verstelbaar en vervangbaar
  • Als schoudertas te gebruiken of te hangen aan de kinderwagen

Foto’s Lief! verzorgingstas

Je kan natuurlijk de productinformatie hierboven lezen, maar hoeveel wijzer word je daar nu van als je geen foto van de verzorgingstas ziet? Helemaal niet dus. Hieronder hebben we dan ook een goede foto staan van hoe de tas eruit ziet.

Video Lief! verzorgingstas

Als je na de foto’s en informatie die we hier hebben geplaatst nog niet genoeg informatie hebt over hoe de tas precies in elkaar zit, dan kan je hieronder een video bekijken. De video die hieronder staat is dezelfde tas, alleen in een andere kleur. Het is dus precies zoals deze tas die wij hier hebben. Neem dus snel een kijkje!

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Lief verzorgingstas
Sluiten