Petra
Petra Shops & reviews 13 Feb 2015

Koeka slaapzak

In de winter is het koud in Nederland en dat is extra lastig wanneer je een kind hebt. Je bent namelijk als ouder verantwoordelijk dat je kindje het warm heeft. In het huis is dat makkelijk door de verwarming wat hoger te zetten, maar wanneer je op stap bent in het centrum of op reis bent is dat natuurlijk een heel ander verhaal. Daar heeft het merk Koeka iets leuks op bedacht. De leuke slaapzakken van Koeka zijn geschikt voor het gebruik in de kinderwagen of gewoon in het huis.

Wanneer je dus op reis bent of met de kinderwagen op stap bent kan je je kindje in de slaapzak leggen zodat hij of zij het altijd warm zal hebben. Daarnaast kan je deze slaapzak ook nog eens toepassen in de buggy of in de autostoel. Dankzij deze slaapzak zorg je er dus voor dat je kindje het nooit meer koud heeft, waar jullie ook zijn.

1. Koeka slaapzak

Lief verzorgingstasDe Koeka slaapzak is een unieke en hippe slaapzak voor baby’s. De binnenzijde is gevoerd met flanel zodat je baby het altijd warm zal hebben, waar jullie ook zijn. Of dit nu in huis is, in de kinderwagen of in de autostoel, je kindje zal het dankzij deze slaapzak nooit meer koud hebben. Aan de bovenzijde zit een klittenband waarmee je een mutsje kan maken en je baby kan instoppen. Het hoofdje van je kindje zal het dus altijd warm hebben, wat ook heel belangrijk is. Deze slaap is 100% van katoen gemaakt.
Meer informatie

Koeka slaapzak productinformatie

Deze Koeka slaapzak is geen gewone slaapzak en zeer ideaal voor je kindje in de winter of wanneer het gewoon koud is. Deze slaapzak is vooral ideaal voor ouders die graag op reis gaan of graag een wandeling maken met de buggy of kinderwagen. Zo is deze geschikt voor autostoelen, buggy’s en kinderwagens. Je kindje zal het dus tijdens de kou altijd warm houden. Daarnaast is er aan de bovenkant de mogelijkheid om een mutsje te maken om er ook voor te zorgen dat het hoofdje van je kindje lekker warm blijft.

Eigenschappen:

  • Afmetingen slaapzak: 40 x 85 cm
  • Materiaal: 100% katoen
  • Binnenzijde gevoerd met flanel, lekker warm
  • Buitenzijde gemaakt van wafel
  • Met praktische gaten voor de gordel
  • Bovenzijde met klittenband voor een mutsje

Foto’s Koeka slaapzak

De productinformatie die hierboven staat geeft natuurlijk veel informatie over de slaapzak. Wanneer je echter nog een beter beeld wil van hoe de slaapzak eruit ziet en wat je er precies mee kan dan heb je natuurlijk foto’s nodig. Hieronder staat de Koeka slaapzak in verschillende kleuren, namelijk: Roze, lichtblauw, grijs en bruin.

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Koeka slaapzak
Sluiten