Petra
Petra Shops & reviews 25 Jan 2015

Bugaboo voetenzak

[dfrcs name=”bugaboo voetenzak”]

De Bugaboo kinderwagens zijn inmiddels niet meer weg te denken. Het is een van de bekendste merken geworden als het gaat om kinderwagens en dat is niet voor niets. Naast de kinderwagen kan je ook allerlei onderdelen kopen om je kindje het nog leuker en comfortabeler te maken. Zo is het mogelijk om een voetenzak voor je baby te kopen om de baby warm te houden. Niet alleen maakt de warmte de kinderwagen compleet, maar ook het comfortabele aan deze voetenzak maakt het allemaal nog beter voor je kindje om in te liggen. De bovenkant van de voetenzak is volledig afritsbaar. Daarnaast is de binnenkant voorzien van een fleece voering voor een comfortabele en warme verblijf voor je baby in de kou. Maar welke voetenzakken zijn er eigenlijk allemaal? Hieronder staat een selectie van voetenzakken.

Eigenschappen van de voetenzak

  • Te gebruiken voor alle Bugaboo kinderwagens
  • De buitenkant heeft een waterafstotende fleece stof
  • De voetenzak kan worden gewassen in de wasmachine
  • Is warm en comfortabel voor elke weeromstandigheid
  • Past perfect bij je kinderwagen

Bugaboo voetenzakken

Deze voetenzakken zijn perfect om met de baby te wandelen, omdat ze bestemd zijn voor elke weeromstandigheid. De fleece is waterafstotend en daarbij is het lekker warm en comfortabel voor de baby. Hij of zij zal helemaal niets van de kou voelen. Hieronder staan de top 3 bugaboo voetenzakken gekozen door onze bezoekers.

#1 – Bugaboo voetenzak ijsblauw

Bugaboo voetenzak ijsblauwDe ijsblauwe voetenzak van Bugaboo is bestemd voor de koude dagen wanneer je toch niet alleen je kindje binnen wil hebben, maar ook een wandeling wil maken zodat je kindje went aan alle soorten weeromstandigheden. Zo is de binnenkant heel warm en comfortabel. Daarnaast past deze ijsblauwe kleur perfect bij bijna elke kleur kinderwagen. Zo onderscheid je je ook nog eens van de rest en ben je een hippe moeder of vader!

#2 – Bugaboo cocoon geel

bugaboo-voetenzak-geelDe Bugaboo voetenzak is te verkrijgen in allerlei kleuren. Onze bezoekers hebben als tweede populairste de gele voetenzak gekozen. Deze is vooral te gebruiken in combinatie met de kleur zwart. Deze is alleen te gebruiken voor de Bugaboo Bee versie van de bekende kinderwagen merk. Deze is dan ook niet te gebruiken voor bijvoorbeeld de Donkey of Buffalo. De eigenschappen zijn echter wel hetzelfde als de voetenzak die hierboven staan vermeldt. De binnenkant is warm en comfortabel en je kan je kindje onder elke weeromstandigheid naar buiten brengen in de kinderwagen.

#3 – Bugaboo voetenzak blauw

bugaboo-voetenzak-blauwDe blauwe voetenzak van Bugaboo is bestemd voor de koude dagen wanneer je toch niet alleen je kindje binnen wil hebben, maar ook een wandeling wil maken zodat je kindje went aan alle soorten weeromstandigheden. Zo is de binnenkant heel warm en comfortabel. Daarnaast past deze blauwe kleur perfect bij bijna elke kleur kinderwagen. Zo onderscheid je je ook nog eens van de rest en ben je een hippe moeder of vader!

Video van de Bugaboo voetenzak

Om een duidelijk beeld te geven van hoe de voetenzak precies werkt en hoe je die precies kan gebruiken kan je hieronder de officiële video van Bugaboo bekijken. Er wordt precies uitgelegd hoe je de zak kan gebruiken voor je kindje. De video is wel in het Engels, maar is zeker de moeite waard!

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Bugaboo voetenzak
Sluiten