Petra
Petra Shops & reviews 27 Jan 2015

Bugaboo duowagen

Wanneer je in verwachting bent van een meerling is het natuurlijk altijd handig als je een kinderwagen hebt waar meer kinderen in passen. Dit zorgt er namelijk voor dat je niet hoeft te lopen met meerdere kinderwagens, want dat is natuurlijk onhandig. Gelukkig zijn er op de markt nu genoeg mogelijkheden om een duowagen aan te schaffen. Zo heeft Bugaboo een handige kinderwagen die meegaat met de gezinsuitbreiding. De Bugaboo Donkey kinderwagen is een kinderwagen die met je gezin meegroeit. In een paar stappen kan je je wagen zo veranderen in een duowagen met daarnaast ook nog eens plek voor bagage. Heb je geen duowagen meer nodig dan kan je het net zo makkelijk in 3 stappen weer terugzetten naar een monowagen.

Bugaboo Donkey kinderwagen

Zoals eigenlijk al is vermeldt is de enige Bugaboo duowagen die momenteel beschikbaar is de Donkey versie van de Bugaboo kinderwagen. Je kan eigenlijk alles met deze wagen doen. Je kan de wagen in slechts enkele seconden omtoveren tot een wagen naar jouw wensen. Heb je een tweeling? Dan kan je de wagen omtoveren tot de Donkey Twin versie. Heb je een peuter en een baby? Dan kan je de wagen omtoveren tot de Donkey Duo. Naast de hoge kwaliteit van dit merk staat dit merk ook garant voor een geweldig gebruiksgemak. Hieronder staan de verschillende versies van de Donkey.

#1 – Bugaboo Donkey Mono

Bugaboo Donkey MonoDe Bugaboo Donkey Mono kinderwagen is een handige kinderwagen voor slechts een kind, maar daar houdt deze kinderwagen niet op. Je kan deze namelijk uitbreiden door de frame uit te schuiven en daarnaast een boodschappenmand naast te leggen. Naast de handige uitbreiding die deze wagen biedt is het ook een zeer comfortabele kinderwagen voor je baby.
[dfrcs name=”bugaboo donkey mono”]

#2 – Bugaboo Donkey Duo

Bugaboo Donkey DuoDe Bugaboo Donkey Duo kinderwagen is een wagen die geschikt is voor twee kinderen van een verschillende leeftijd. Je kan links bijvoorbeeld je baby neerleggen en aan de rechterkant jouw kind die al een stuk ouder is, bijvoorbeeld een peuter. Je kan ze allebei naast elkaar leggen waardoor het makkelijk is om contact te leggen met allebei de kinderen. Naast deze handige functie om uit te breiden is het ook nog eens mogelijk om de frame uit te schuiven en een boodschappenmand ernaast te leggen. Niet alleen is de uitbreiding handig, maar is het ook nog eens comfortabel voor de kinderen.

[dfrcs name=”bugaboo donkey duo”]

#3 – Bugaboo Donkey Twin

Bugaboo Donkey TwinDe Bugaboo Donkey Twin kinderwagen is een ideale kinderwagen geschikt voor als je een tweeling verwacht of een tweeling hebt. Niets is leuker dan je twee baby’s naast elkaar te zien liggen terwijl je een wandeling aan het maken bent. In dit geval kan je er voor kiezen om twee reiswiegen te gebruiken om je baby’s in te vervoeren. Naast de reiswiegen kan je de frame nog uitschuiven en er een boodschappenmand naast leggen. Dit is wel zo makkelijk voor al die zware boodschappen!

[dfrcs name=”bugaboo donkey twin”]

Reageer op artikel:
Bugaboo duowagen
Sluiten