Petra
Petra Shops & reviews 27 Jan 2015

Bugaboo meerijdplankje met/zonder zitje

[dfrcs name=”Bugaboo meerijdplank”]

Vandaag de dag is het merk Bugaboo niet meer weg te denken uit de straatbeelden en je herkent een kinderwagen dan ook uit duizenden wanneer je op straat loopt. We kunnen dus niet meer ontkennen dat het merk is uitgegroeid tot het bekendste en een van de beste merken in Nederland. Als je al kinderen hebt die kunnen lopen en ook nog een baby, dan is het na een stukje wandelen toch moeilijk voor het kindje dat kan lopen om het tempo bij te houden. De beentjes van je kind worden namelijk vermoeid. Maar hoe kan je er toch voor zorgen dat je nog verder kan wandelen? Nou, door een meerijdplankje.

Een meerijdplankje is een plankje dat je kan bevestigen aan de Bugaboo kinderwagen. Je hoeft je kind niet meer op te tillen wanneer hij of zij moe wordt, maar gewoon lekker laten staan op het meerijdplankje. Dit zorgt er toch voor dat je dagelijkse dingen kan doen, terwijl je je baby meeneemt en je kind die al kan lopen. De Bugaboo meerijdplankje is dan ook het ideale en meest kwalitatieve meerijdplankje dat je kan krijgen. Hieronder staat een review van dit plankje.

1. Bugaboo meerijdplankje voor Cameleon, Bee en Donkey

Het Bugaboo meerijdplankje is een plankje dat gebruikt kan worden om jouw peuter of kleuter op te laten staan als hij of zij moe is van het wandelen. Dit meerijdplankje is geschikt voor elke versie van de Bugaboo, dus de Cameleon, Bee en Donkey. Als je kind moe is hoef je dus niet meer de hele wandeling jouw kind te dragen, maar kan je je kind op een leuke manier meenemen en je wandeling voortzetten.

Bugaboo meerijdplankje met zitje

Het is volkomen logisch dat je kindje na een tijdje moe wordt voor het lopen, dan is het natuurlijk handig als je een plankje hebt waar je kindje de rest van de wandeling op kan staan en ook nog eens plezier kan hebben. Je wil natuurlijk niet dat je je kindje hoeft op te tillen. Als je echt een lange wandeling maakt, dan zal je kindje ook moe worden van het staan. Wat is dan de oplossing? Dan kan je nu namelijk ook een zitje kopen in combinatie met het plankje. Wanneer je kindje dan moe is kan die nog altijd gaan zitten in plaats van staan. Hoe handig is dat! Hieronder staat een korte review van het zitje.

2. Bugaboo zitje voor Cameleon, Bee en Donkey

Bugaboo meerijdplankje met zitjeHet Bugaboo zitje is een zadeltje dat gebruikt kan worden in combinatie met het meerijdplankje. Wanneer je kleine dreumes moe is van het staan op het plankje kan hij of zij gebruik maken van de zadel. Deze kan eenvoudig op het plankje worden geschoven en is dan ook in een seconde geïnstalleerd. Dit zitje is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot 4 jaar en is niet geschikt voor kinderen die zwaarder wegen dan 18 kilogram.

Video van het meerijdplankje

Om een beter beeld te geven van het plankje, hebben we hieronder een video geplaatst. Op deze video is te zien hoe het plankje kan worden gebruikt en hoe makkelijk het is om nu een wandeling te maken zonder dat je je kindje hoeft op te pakken.
[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Bugaboo meerijdplankje met/zonder zitje
Sluiten