Petra
Petra Shops & reviews 28 Jan 2015

Bugaboo transporttas

Als we eerlijk zijn dan is Bugaboo natuurlijk best een duur product, maar je weet natuurlijk wel wat je er voor terug krijgt. Je krijgt er namelijk kwaliteit voor terug en het kan ook lang meegaan. Na een tijdje kan je de Bugaboo alsnog verkopen en het zal lijken alsof de kinderwagen nog nieuw is. Wanneer je een dergelijke kinderwagen aanschaft wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat de kinderwagen niet beschadigd raakt, aangezien je het nog altijd wil kunnen gebruiken of later wil kunnen verkopen. Gelukkig heeft het merk aan alles gedacht en kan je een transporttas aanschaffen om de wagen makkelijk op te vouwen en mee te nemen.

1. Bugaboo transporttas rood/zwart

bugaboo transporttasDe Bugaboo transporttas is een handige tas om je kinderwagen in te bewaren tegen beschadiging, regen, vuil of water. Deze tas is geschikt voor elke versie van de Bugaboo, dus de Cameleon, Bee en Donkey. Heb je de tas even niet nodig? Dan kan je de tas makkelijk opvouwen tot een klein pakketje en opbergen in de kast. Met deze transporttas blijft je wagen zo goed als nieuw om straks nog te gebruiken bij andere kinderen of om te verkopen als het nodig is. Het zou toch zonde zijn als die beschadigd zou raken?!
Meer informatie

Bugaboo transporttas productinformatie

Niet alleen bescherm je kinderwagen, maar kan je de wagen ook overal naartoe meenemen zonder enige moeite. De tas is te gebruiken voor elke versie van de Bugaboo kinderwagen en is daarnaast ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Niet alleen kan je de tas dragen met een draagbeugel, maar kan je er ook voor kiezen om de tas te rollen zoals een koffer dankzij de wielen. Dit zorgt ervoor dat je niet zoveel gewicht op je schouders hoeft te nemen. Heb je even geen transporttas nodig? Dan kan je de tas eenvoudig opvouwen tot een pakketje en zo overal opbergen.

Eigenschappen van de transporttas

Hieronder staan de eigenschappen van de Bugaboo transporttas.

  • Deze geeft bescherming aan de kinderwagen tegen enige vorm van beschadiging.
  • Met wielen, dus kan gereden worden in plaats van te dragen.
  • Tas niet gebruiken? Heel klein opvouwen en opbergen!
  • Met comfortabele draagbeugels.
  • Waterafstotend.
  • In de tas bevindt zich de handleiding voor het gebruik van deze tas.

Video Bugaboo transporttas

Heb je nog niet genoeg informatie over deze tas en wil je precies zien hoe de tas gebruikt kan worden? Hieronder staat een officiële video van het merk waar precies wordt getoond hoe de tas gebruikt kan worden en hoe de kinderwagen opgevouwen kan worden om in de tas te passen.

Reageer op artikel:
Bugaboo transporttas
Sluiten