Petra
Petra Shops & reviews 5 Feb 2015

Bugaboo bekleding

Wanneer je graag een Bugaboo wil aanschaffen is het niet meer dan logisch dat je allerlei aanvullende bekleding aanschaft voor deze Bugaboo. De bekleding die je namelijk krijgt bij de aanschaf van de kinderwagen is niet genoeg om je kindje te voorzien van een veilige en comfortabele omgeving. Zo is het bijvoorbeeld in de winter belangrijk dat je kind extra warm blijft in de kinderwagen en dat kan je niet bereiken door een dekentje. Zo kan je voor de winter kiezen voor een voetenzak van het merk, wat bedoeld is om het kindje warm te houden voor de kou en andere bizarre weersomstandigheden. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een uniek design voor je kinderwagen te nemen, in plaats van de standaard kleuren die beschikbaar zijn. Zo kan je ervoor kiezen om een Andy Warhol zonnekap en tas aan te schaffen. Het ligt er dus allemaal aan welke bekleding je wil, maar er is in ieder geval genoeg beschikbaar gemaakt vanuit het merk zelf.

1. Bugaboo bekleding

Bugaboo Bee3De Bugaboo bekleding die beschikbaar is is natuurlijk van een grote omvang. Zo kan je veel aanvullende bekleding aanschaffen, zoals een regenhoes, zonnekap, Andy Warhol zonnekap en draagtas en nog veel andere producten. Het is dus echt van belang dat je bekijkt wat je precies nodig hebt voor je kind of voor je kinderwagen en om het dan aan te schaffen. Natuurlijk is het ook van belang om te bekijken welke Bugaboo je precies hebt, aangezien er momenteel 4 versies zijn van deze kinderwagen. Klik op meer informatie en bekijk alle beschikbare bekleding voor de kinderwagen versie die jij hebt.
Meer informatie

Bugaboo bekleding productinformatie

De Bugaboo bekleding is in alle soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Het merk heeft ervoor gezorgd dat je niet alleen kan zorgen voor een persoonlijk tintje aan de kinderwagen, maar ook nog eens dat je kindje het goed heeft wanneer je een wandeling maakt. In de zomer en in de winter is het belangrijk om je kind niet aan de zon en aan de kou bloot te stellen. Natuurlijk kan een beetje blootstellen geen kwaad, maar veel is weer een ander verhaal. Baby’s zijn namelijk nog niet gewend aan de stralingen en aan de kou. De voetenzak en parasol zijn dus perfect als bekleding te gebruiken om je baby te beschermen.

Eigenschappen:

  • Allerlei soorten, merken en voor allerlei versies van de Bugaboo
  • Hoge kwaliteit bekleding
  • Belangrijke bekleding die nodig is voor het onderhouden van je kindje in de kinderwagen

Foto’s Bugaboo bekleding

Als je nog niet genoeg hebt aan de informatie die hierboven staat, hebben we hieronder wat foto’s en een demo in de vorm van een video staan van de soorten Bugaboo bekleding. Door de foto’s en de video te bekijken krijg je een beter beeld van hoe deze bekleding precies werkt.

Video Bugaboo bekleding

Als bovenstaande informatie je nog niet genoeg heeft opgeleverd, dan rest er nog maar een ding om te laten zien. En dat is natuurlijk een video van hoe dit eruit ziet, hoe je het kan gebruiken en wat de meerwaarde hiervan is. Hieronder staat dan ook een video van de Bugaboo bekleding. Veel plezier met kijken!

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Bugaboo bekleding
Sluiten