Petra
Petra Shops & reviews 30 Jan 2015

Bugaboo bee voetenzak

Wanneer je een Bugaboo Bee kinderwagen hebt en je graag met je baby even naar buiten wil dan is het natuurlijk goed om je baby goed in te pakken tegen de kou. Het is nu bepaald niet warm in Nederland en je baby is heel kwetsbaar voor de kou. De kou kan er namelijk voor zorgen dat je baby ziek wordt en dat wil je je kleine dreumes natuurlijk niet aan doen. Gelukkig heeft dit grote merk aan alles gedacht en kan je nu de voetenzak aanschaffen. Deze voetenzak zorgt er namelijk voor dat je baby warm blijft en veilig is onder elke weersomstandigheden. Het is daarom aangeraden om deze aan te schaffen, zodat je ten alle tijden je wandelingen kan maken. Je baby moet tenslotte aan alles wennen!

1. Bugaboo Bee voetenzak

Bugaboo Bee voetenzakWanneer je op stap wil met je kindje onder slechte weersomstandigheden dan is het natuurlijk belangrijk dat je je baby zo goed mogelijk beschermd. Je wil tenslotte de baby eens in de zoveel tijd naar buiten brengen en als het nu eenmaal geen mooi weer is dan moet het ook. Dit zorgt er namelijk voor dat je baby went aan alles, aangezien dit een nieuw wereldje voor hem of haar is. Door het aanschaffen van dit product zal de baby het warm blijven houden. Heeft je baby het echt te warm en schijnt de zon volop? Dan kan je het gedeeltelijk openmaken door de drukknopen zodat de baby een fris windje krijgt te voelen. Naast de drukknopen heb je ook nog een trekkoord waar je aan kan trekken om het je baby nog warmer te maken. (indien nodig)
Meer informatie

Bugaboo Bee voetenzak productinformatie

Deze voetenzak is een van de producten die je echt moet hebben om je baby ten alle tijden warm te houden in verschillende weersomstandigheden. Niet alleen is dit goed voor de baby om warm te blijven, maar het is ook nog eens waterafstotend. Je baby zal dus nooit nat worden. Dit beschermt niet alleen, maar het past ook nog eens uitstekend bij je kinderwagen. Je kan namelijk kiezen uit verschillende kleuren die perfect bij de kleur van je kinderwagen passen. Het is slechts een kwestie van kiezen. Naast dat het warm is is het ook nog eens zeer comfortabel voor je baby om hier in te liggen. Al met al, dit is wat je dus moet hebben voor je kind!

Eigenschappen:

  • De Bugaboo Bee voetenzakken die op de website staan zijn geschikt voor alle versies van de Bugaboo. (Dus ook voor de Buffalo, Donkey en Cameleon)
  • De buitenkant van de zak is voorzien van een waterafstotende stof. Er kan dus geen water in.
  • Deze kan gewassen worden in de wasmachine.

Video Bugaboo Bee voetenzak

Om een beter beeld te geven van hoe de voetenzak precies in elkaar zit en hoe deze gebruikt kan worden in combinatie met de kinwagen, staat hieronder een video van hoe deze er precies uitziet en hoe je deze kan gebruiken met je Bugaboo Bee kinderwagen.

Reageer op artikel:
Bugaboo bee voetenzak
Sluiten