Petra
Petra Shops & reviews 10 Feb 2015

Babymel verzorgingstas

Babymel verzorgingstas

Babymel verzorgingstasDe Babymel verzorgingstas is een ideale en hippe tas voor ouders die een wandeling met de kinderwagen willen maken of op reis gaan. Naast de tas krijg je ook nog eens een verschoningsmatje om je baby overal te kunnen verschonen. Je herkent het vast wel als je ergens naartoe gaat en alle babyspullen niet netjes hebt bewaard, dan is het even zoeken voordat je iets gevonden hebt of er uiteindelijk achter gekomen dat je iets bent vergeten. Niet de ideale situatie, vandaar dat Babymel deze verzorgingstas op de markt heeft gebracht.
Meer informatie

 

Wanneer je thuis bent met je baby heb je natuurlijk alles binnen handbereik en weet je precies waar alle spullen zijn om je baby te verzorgen. Maar wanneer je op reis bent of als je even met de kinderwagen gaat wandelen dan is dat natuurlijk wel even anders. Je kan niet zomaar alles los in de auto meenemen of in de kinderwagen, dan weet je namelijk niet waar alles ligt en is het even zoeken. Je kindje zal honger hebben of zal even verschoond moeten worden en daarom is het belangrijk om precies te weten waar de spullen zijn.

Het merk Babymel heeft daar iets slims en innovatiefs voor bedacht, namelijk een verzorgingstas. Deze verzorgingstas is een hippe tas waar je altijd mee over straat kan als ouder zijnde. Je kan ervoor kiezen om deze tas als schoudertas te gebruiken of aan de kinderwagen hangen.

Babymel verzorgingstas productinformatie

Naast het feit dat deze verzorgingstas een hoge kwaliteit heeft en van het merk Babymel is, kent deze verzorgingstas een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Als je erop uit gaat met je kleine dan is het natuurlijk verstandig om zijn of haar spullen mee te nemen. Wat is er nu beter dan een goed georganiseerde tas met allerlei opbergvakken voor alles wat je baby nodig heeft? Een vak voor de thermosfles en een ruime tas voor bijvoorbeeld luiers en allerlei andere spullen die je nodig zal hebben. Wil je deze tas niet als schoudertas gebruiken, omdat je geen zware dingen wil tillen? Geen probleem, dan kan je deze altijd aan kinderwagen hangen.

Mocht je de tas niet willen gebruiken als luiertas of als verzorgingstas, dan kan je er altijd voor kiezen om dit als handtas te gebruiken. Mocht je het helemaal niet meer gebruiken? Dan kan je deze handig opbergen.

Eigenschappen:

  • Inclusief een handig verschoningsmatje dat wasbaar is bij 30 graden in de wasmachine
  • Heeft een handige thermovak, perfect te gebruiken om dingen warm te houden
  • Heel licht, dus makkelijk te dragen

Foto’s Babymel verzorgingstas

Je kan natuurlijk de productinformatie hierboven lezen, maar hoeveel wijzer word je daar nu van als je geen foto van de verzorgingstas ziet? Helemaal niet dus. Hieronder hebben we dan ook een goede foto staan van hoe de tas eruit ziet.

Video Babymel verzorgingstas

Heb je nog steeds geen goed beeld gekregen van deze verzorgingstas na het zien van de foto hierboven? Geen punt, hieronder staat een video met uitleg wat de tas allemaal kan en hoe de tas er natuurlijk in het echt uit ziet. Veel plezier met kijken!

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Babymel verzorgingstas
Sluiten