Petra
Petra Shops & reviews 11 Feb 2015

Babymel luiertas

1. Babymel luiertas

Babymel luiertasDe Babymel luiertas heeft een vreemde benaming, aangezien het eigenlijk beter beschreven kan worden als “verzorgingstas”. Er is namelijk niet alleen plek voor de luiers, maar eigenlijk voor alle babyspullen die je nodig hebt. Zo kan je bijvoorbeeld een thermosfles meenemen en heb je verschillende opbergvakken die je kan gebruiken om je spullen netjes op te bergen. Niet alleen krijg je bij de aanschaf deze tas, maar ook nog eens een verschoningsmatje om overal je baby zorgeloos te kunnen verschonen. Heb je deze tas niet meer nodig als luiertas? Dan kan je deze nog altijd gebruiken als handtas, aangezien het een hippe tas is.
Meer informatie

 

Als nieuwe papa en mama of als je al eerder een kind hebt gehad kom je er maar snel genoeg achter dat het verzorgen van je baby geen eenvoudige taak is, maar wel een van de leukste taken. Zo is het belangrijk om alle babyspullen makkelijk te kunnen vinden, zodat je je baby ten alle tijden goed kan verzorgen. Maar wanneer je een wandeling wil maken met de kinderwagen of op reis gaat is het toch weer een ander verhaal. Hoe kan je dan je babyspullen meenemen? Je gaat ze toch niet allemaal los in de kinderwagen of auto meenemen? Nee, inderdaad niet. Daar heeft het merk Babymel gewoon iets praktisch op bedacht, namelijk een luiertas.

Het woord luiertas is eigenlijk een verkeerde benaming voor deze tas, omdat het niet alleen een tas voor luiers is. Het is namelijk een verzorgingstas met opbergvakken. In deze tas kan je dus niet alleen je luiers kwijt, maar heb je bijvoorbeeld ook opbergvakken voor een thermosfles, je smartphone en andere dingen die je niet moet vergeten zodat je je kind goed kan verzorgen.

Babymel luiertas productinformatie

Zoals je eigenlijk wel hebt kunnen lezen is deze tas geen luiertas, maar een verzorgingstas. Bij de aanschaf krijg je bij deze verzorgingstas ook nog eens een verschoningsmatje. Deze verzorgingstas is hip en is dan ook voor de hippe vrouw. Heb je geen zin om deze tas als schoudertas te gebruiken omdat het te zwaar is? Geen punt, dan kan je deze altijd aan de kinderwagen hangen. Daarnaast kan je deze tas ook gebruiken als handtas. De tas is voorzien van een thermovak om bijvoorbeeld het flesje van je kindje warm te houden. Daarnaast zijn er nog andere opbergvakken voor de babyspullen of bijvoorbeeld voor je smartphone.

Eigenschappen:

  • Je krijgt natuurlijk niet alleen de luiertas, maar ook een bijpassend verschoningsmatje
  • Met een handige thermovak en opbergvakken
  • Wipe clean voering
  • H x L x D: 31 cm x 45 cm x 15,5 cm

Foto’s Babymel luiertas

Je kan natuurlijk de productinformatie hierboven lezen, maar hoeveel wijzer word je daar nu van als je geen foto van de luiertas ziet? Helemaal niet dus. Hieronder hebben we dan ook een goede foto staan van hoe de tas eruit ziet.

 

Video Babymel luiertas

Heb je nog steeds geen goed beeld gekregen van deze verzorgingstas na het zien van de foto hierboven? Geen punt, hieronder staat een video met uitleg wat de tas allemaal kan en hoe de tas er natuurlijk in het echt uit ziet. Veel plezier met kijken!

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Babymel luiertas
Sluiten