Petra
Petra Blog 4 May 2012

Roel van Velzen had bevalling bijna gemist

Roel van Velzen heeft bijna de bevalling van zijn vrouw Marloes gemist. De zanger was onderweg naar Londen toen ineens de vliezen van zijn vrouw waren gebroken, een maand eerder dan uitgerekend.

‘Tergend langzaam ging-ie, de boot naar Engeland, nadat mijn vrouw gebeld had dat de vliezen waren gebroken. Eenmaal in Londen ben ik meteen naar het vliegveld geraced en heb het eerste vliegtuig terug genomen’, vertelt de zanger in een interview met Flair. ‘Een half uur na mijn aankomst was Laut er. Zo close was het; ik had het bijna gemist.’

Van Velzen en zijn vrouw hadden nog helemaal geen rekening gehouden met de geboorte, die in februari plaatsvond. ‘Marloes was pas een maand later uitgerekend, dus we verwachtten het nog totaal niet. Anders was ik natuurlijk ook nooit weggegaan.’

De eerste twee dagen heeft het stel het nieuws voor de buitenwereld nog geheim gehouden. ‘Die periode was zo’n warme cocon. Zo mag het leven wel blijven, is iets wat ik die dagen veel dacht. Het had iets heel fijns, ik voelde een soort gelukzalige rust.’

Het stel woonde nog maar net in hun nieuwe huis toen zoon Laut geboren werd. Zijn kamer was klaar, verder niets. ‘Zelfs de meubels moesten nog komen.’ Van Velzen voelt zich de gelukkigste man op aarde, hij zit in een enorme fijne fase van zijn leven. ‘Ik ben heel erg blij met mijn vrouw en kind, ik heb goede vrienden, mijn ouders zijn gezond, ik woon in mijn droomhuis en ik doe het werk dat ik wil doen.’ 

Reageer op artikel:
Roel van Velzen had bevalling bijna gemist
Sluiten